Mi lehet ennek a végkifejlete?
A kovetkezo tortent ma.
Hazafele jovet a jardan biciklivel ( tudom tudom. Szabalytalan) jottem. Balrol egy haz sor volt jobbrol ures terulet. Balrol egy elektromos robogoval kozlekedo no hatul kb 8 eves gyerekevel megakarta elozni. Se csengo se duda se semmi. Osszeutkoztunk, nekem semmi bajom, ok is felalltak, no karjan kis horzsolas, gyereken semmi. Elkezdett velem kiabalni hogy nekiszoritom a fallnak a gyerekkel egyutt. Az elektromos biciklijenek elhajlott rendesen a kereke. Mondta hivja a rendorseger, mondtam oke akkor varjuk meg. Majd a gyereke mondta hogy nem a rnedort hivja hanem a battyjat. A no mondta tunjek el a szeme elol.
Eljottem, mivel szemelyi serules nem tortent.
Kesobb, mivel a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni ( 10 perc) felhivtam a rendoroket, es a varosban talalkozva kikuldtek egy jarorot aki felvette az adataimat es azt mondta ne aggodjak, ha a masik fel nem tesz bejelentest akkor ennyi volt, ha tesz kivizsgaljak de akkor se aggodjak may penzbuntetes.
De a dolog nem hagy nyugodni.
Mivan ha tortent eg fejserules vagy belso verzes es utana ramkenik?
Mennyi ido.utan mondhatom hogy mar nem kell rettegnem a hivastol, vagy hogy a no battyja megvar es megpufol?
A rendor azt mondta hogy ezzel hogy en hivtam oket, jol tettem, nem is az hogy vedve vagyok, hanem latjak hogy nem akartam eltunni.
Valaki kisse- jobban hozzaerto velemenyet varnam.
Koszonom
Annyiban vagy hibás ,hogy járdán nem szabad bicajozni,de kimagyarázható hogy veszélyes nagyon a főút. Minden másért az elektromos bicajos a felelős.
-Neki sem szabad járdán mennie.
-Gyereket nem szállíthat
-Nem előzhet ész nélkül,de leginkább sehogy sem járdán.
Szóval ne aggódj ,nem lesz ebből semmi .
Bocsi a gepelesi hibakaert.
Igen en haladtam jobb oldolt, es engem elozott meg az elektromos keros, balrol ugy hogy a fal es koztem eleve max 50 centi volt...
Koszonom a valaszokat
Remelem.
Kerulni fogom azt az utat. Nem akarom hogy a perui indian rokonai elverjenek...
Nem hiszem, hogy ilyenre sor kerülne.
Netán valami kormos ábrázatú nép jeles tagja volt?
De szepen korulirtad :)
Igen, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!