Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi lehet ennek a végkifejlete?

Mi lehet ennek a végkifejlete?

Figyelt kérdés

A kovetkezo tortent ma.

Hazafele jovet a jardan biciklivel ( tudom tudom. Szabalytalan) jottem. Balrol egy haz sor volt jobbrol ures terulet. Balrol egy elektromos robogoval kozlekedo no hatul kb 8 eves gyerekevel megakarta elozni. Se csengo se duda se semmi. Osszeutkoztunk, nekem semmi bajom, ok is felalltak, no karjan kis horzsolas, gyereken semmi. Elkezdett velem kiabalni hogy nekiszoritom a fallnak a gyerekkel egyutt. Az elektromos biciklijenek elhajlott rendesen a kereke. Mondta hivja a rendorseger, mondtam oke akkor varjuk meg. Majd a gyereke mondta hogy nem a rnedort hivja hanem a battyjat. A no mondta tunjek el a szeme elol.

Eljottem, mivel szemelyi serules nem tortent.

Kesobb, mivel a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni ( 10 perc) felhivtam a rendoroket, es a varosban talalkozva kikuldtek egy jarorot aki felvette az adataimat es azt mondta ne aggodjak, ha a masik fel nem tesz bejelentest akkor ennyi volt, ha tesz kivizsgaljak de akkor se aggodjak may penzbuntetes.

De a dolog nem hagy nyugodni.

Mivan ha tortent eg fejserules vagy belso verzes es utana ramkenik?

Mennyi ido.utan mondhatom hogy mar nem kell rettegnem a hivastol, vagy hogy a no battyja megvar es megpufol?

A rendor azt mondta hogy ezzel hogy en hivtam oket, jol tettem, nem is az hogy vedve vagyok, hanem latjak hogy nem akartam eltunni.

Valaki kisse- jobban hozzaerto velemenyet varnam.

Koszonom

2018. aug. 29. 17:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Annyiban vagy hibás ,hogy járdán nem szabad bicajozni,de kimagyarázható hogy veszélyes nagyon a főút. Minden másért az elektromos bicajos a felelős.

-Neki sem szabad járdán mennie.

-Gyereket nem szállíthat

-Nem előzhet ész nélkül,de leginkább sehogy sem járdán.

Szóval ne aggódj ,nem lesz ebből semmi .

2018. aug. 30. 16:49
 12/27 A kérdező kommentje:

Bocsi a gepelesi hibakaert.

Igen en haladtam jobb oldolt, es engem elozott meg az elektromos keros, balrol ugy hogy a fal es koztem eleve max 50 centi volt...

Koszonom a valaszokat

2018. aug. 30. 17:21
 13/27 anonim ***** válasza:
Akkor sima ügy.
2018. aug. 30. 20:15
 14/27 A kérdező kommentje:

Remelem.

Kerulni fogom azt az utat. Nem akarom hogy a perui indian rokonai elverjenek...

2018. aug. 30. 20:18
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ilyenre sor kerülne.

Netán valami kormos ábrázatú nép jeles tagja volt?

2018. aug. 30. 21:47
 16/27 A kérdező kommentje:

De szepen korulirtad :)

Igen, az.

2018. aug. 30. 21:56
 17/27 Alex Fly ***** válasza:
Látod... Nemvéletlenül tilos a járdán tekerni. Ismét bebizonyosodott, hogy jóval veszélyesebb, mint az úttest...
2018. aug. 31. 00:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Úttesten csak simán halálra gázolják, végül is sokkal jobb, nem kell utána már idegeskedni.
2018. aug. 31. 12:28
 19/27 Alex Fly ***** válasza:
@18: úttesten az általában vezetői engedéllyel rendelkező többi közlekedő mozgása kiszámíthatóbb -és természetesen igen ritka jelenség az, hogy valaki direkt halálra gázolná az előtte jól látható másik közlekedőt. Járdán, ahol az emberek kvázi Brown-mozgással haladnak, ennek jóval nagyobb az esélye. Nem beszélve a kereszteződésekről, ami baleseti szempontból a legveszélyesebb...
2018. aug. 31. 14:17
 20/27 anonim ***** válasza:
Csak járdán nem fognak elgázolni ,max kis lökdösődés elesés horzsolás van. Úttesten meg látom a hírekben hogy hány kerékpárost elütnek,meghalnak lesérülnek. És az autósok nem figyelnek ,száguldoznak nem néznek semmit ,a jogosítvány megléte meg nem jelent sokat minden hülye kaphat ,meg pénzért vehet.
2018. aug. 31. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!