Mi lehet ennek a végkifejlete?
A kovetkezo tortent ma.
Hazafele jovet a jardan biciklivel ( tudom tudom. Szabalytalan) jottem. Balrol egy haz sor volt jobbrol ures terulet. Balrol egy elektromos robogoval kozlekedo no hatul kb 8 eves gyerekevel megakarta elozni. Se csengo se duda se semmi. Osszeutkoztunk, nekem semmi bajom, ok is felalltak, no karjan kis horzsolas, gyereken semmi. Elkezdett velem kiabalni hogy nekiszoritom a fallnak a gyerekkel egyutt. Az elektromos biciklijenek elhajlott rendesen a kereke. Mondta hivja a rendorseger, mondtam oke akkor varjuk meg. Majd a gyereke mondta hogy nem a rnedort hivja hanem a battyjat. A no mondta tunjek el a szeme elol.
Eljottem, mivel szemelyi serules nem tortent.
Kesobb, mivel a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni ( 10 perc) felhivtam a rendoroket, es a varosban talalkozva kikuldtek egy jarorot aki felvette az adataimat es azt mondta ne aggodjak, ha a masik fel nem tesz bejelentest akkor ennyi volt, ha tesz kivizsgaljak de akkor se aggodjak may penzbuntetes.
De a dolog nem hagy nyugodni.
Mivan ha tortent eg fejserules vagy belso verzes es utana ramkenik?
Mennyi ido.utan mondhatom hogy mar nem kell rettegnem a hivastol, vagy hogy a no battyja megvar es megpufol?
A rendor azt mondta hogy ezzel hogy en hivtam oket, jol tettem, nem is az hogy vedve vagyok, hanem latjak hogy nem akartam eltunni.
Valaki kisse- jobban hozzaerto velemenyet varnam.
Koszonom
Eleg forgalmas uttest de amugy alkalmas lenne kozlekedesre. De ki mer ott kerekparozni ahol kamionok es buszok mennek 60-70 nel?
Es mennyi ideig kell "rettegnem", hogy a rendorseg hivni fog?
Gondolom ha a hrtvegeig nem hivnak akkor no para.
Legrosszabb az hogy en erzem magam szarul emiatt pedig nem en elezgetek eletromos biciklivel dohanyzad kozben hatul egy kisgyerekkel...
Nem fer el mellettem. En ugy gondolom o nem jott egyenesen.
Koztem ea a fal kozott volt kb 50-60 cm. Ott nem fer el egy ilyen kerekpar...
Valószínűleg nem lesz semmi. Semmit nem tudnak bizonyítani.
Persze ettől függetlenül a bátyja elverhet.
Majd masik utvonalon megyek legfeljebb...
Az a 2 dolig bosszanto hogy mivan ha kesobb derul ki hogy valami komolyabb bajuk lett
Vagy ha a kerek ara miatt tesz bejentest.
En tenyleg ugy erzem hogy tiszta vagyok az ugyben, de sztem ertheto ha az ember parazik...
Két, teljesen egyformán a tilosban közlekedő egyén és egy szabálytalan előzés...
Remélem megtanultad, hogy nem járdázunk!
Elvastam többször is a sztorit, van, ami sokadjára sem világos: mindketten a járdán haladtatok ugyanabba az irányba és te akartad megelőzni?
Ha így történt, akkor annyi az észrevételem, hogy elektromos kerékpárral tilos személyt szállítani, járdán menni még inkább. Ha a forgalom miatt veszélyes a közúton bringázni, nem tiltja tábla és nincs a közelben kerékpárút, akkor a te vétked "csupán" annyi, hogy a járdán közlekedve nem tartottad be feltehetően a megengedett sebességhatárt.
Viszont ha lesz is belőle ügy (kétlem) előadója válogatja, hogy kit hoz ki felelősnek.
Ha jól értelmeztem a történetet, akkor téged érezlek kevésbé felelősnek.
Ne izgulj, senki nem fogja a fejedet venni, viszont ez remélhetőleg jó lecke volt neked is arra, hogy megtanuld, miként közlekedünk a járdán, ha oda kényszerülünk.
Ismét elolvastam. Mivel elgépeltél egy szót az okoz fejtötést, de a ismét elolvasva a szövegkörnyezetből úgy vélem, téged előztek.
Ha ez utóbbi az igaz, egyre kevésbé tartalak hibásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!