Mennyi az értéke ennek az autónak?
Figyelt kérdés
Ford Focus 2003-as évjárat, facelift utáni kombi.
330 ezer kilóméterrel, !egy csepp rozsda sincs rajta, sem rohadás! A kuplung, a váltó, a motor is hibátlanul működik. És minden más is.
Pici festéklepattogzódások, de nem számottevő.
Meg szeretném vásárolni, csak félek a sok kilómétertől.
2018. febr. 12. 17:26
1/6 anonim válasza:
Én személy szerint nem vennék 330 ezer kilométerrel autót. Nem említetted, hogy dízel-e? Ha igen, ne vedd meg, mert az emberek elfelejtik azt, hogy a dízelt várni kell még felmelegedjen hidegben. Ez az autó valószínűleg "autópályás" autó, az illető csak beült azt ment. Ha benzines, talán ok, de amúgy mindenféleképpen megakarod venni, és tudnád vállalni az esetleges dízel hibákat, akkor is csináltass az autónak nyomaték meg lóerő mérést ennyi kilométerrel. Olcsóbb is megteszi, egy 20as, de sok rossztól óvhat meg.
2/6 anonim válasza:
Ja és a kuplunggal vigyázz, mert akármit írnak, nagy eséllyel rossz lesz, csak vagy nem vallja be, vagy suta az autókhoz. 300 ezer kilométernél erős a gyanúm, hogy hamarosan kuplung csere lesz az.
3/6 anonim válasza:
Viddel egy szervízbe ahol fainul átnézik , az a díj megér ennyit . De 10 éves gép már kockázatos , a Fordokból meg a Mondeo lett sikeres , semmi mást nem vennék .
4/6 A kérdező kommentje:
1.6 benyás.
Próbáltam már az autót, tényleg jó a kuplung meg minden, csak azt mondtam hogy még gondolkodom.
2018. febr. 12. 17:50
6/6 anonim válasza:
Annyot tudok még ajánlani, hogy a jellegzetes hibáira keress rá neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!