Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit lehet csinálni ha valaki...

Mit lehet csinálni ha valaki gyorsít amikor előzöm? Miért csinálja ezt valaki?

Figyelt kérdés
A napokban történt,hogy egy nálam jobb autót akartam előzni de amikor mellémentem legalább +30km/hval ment az addigihoz képest. Szinte már visszaelőzött jobbról. Azonban abban a sávban parkolt egy kocsi félig(beértünk egy településre) és csak akkor lassított vissza. Nyilván emeltem a kezem,hogy ezt így nem kellene, de azután meg végig pár centire ment tőlem. Utána nyilván én gyorsabb voltam és lemaradt. Az ilyennek mit lehet kezdeni?

2018. aug. 24. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nem sietek, akkor félreállok nézelődni, kajálni, stb. esetleg ha lehet, akkor másik útvonalon megyek.

Ha muszáj megelőznöm, akkor nagy sebességkülönbséggel, index nélkül előzöm és akkor mire észreveszi hogy előzöm, már be is fejeztem az előzést.

2018. aug. 25. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!