Miért nem tudnak normális fekvőrendőröket csinálni?
Hogy ne lehessen száguldozni az adott szakaszon...
Szerintem teljesen rendben van, aki emiatt sír az hülye :D
Sok helyről (iskolák előtt) még így is hiányzik...
képzeld van autóm és sosem okozott gondot a fekvőrendőr pedig itt a faluban akkora van mint egy kisebb hegy...
de adok egy jó tippet! :)
fék! hasznos tud lenni fekvőrendőr esetén
Ez olyan dolog, hogy sokszor túlzásokba esnek, nálunk van egy pont utca végén, mindennap átmegyek rajt, bármilyen lassan megyek, koppanik a futómű... Nem én vagyok így vele egyedül.
A legnagyobb gond, hogy ahány hely annyiféle van, ha lenne egy normális szabvány amit használnának, és értelmes tempoval áthajtva rajta nem olyan érzés lenne mintha egy kátyúba menne az ember 80-al akkor nem lenne semmi gond velük.
Szerintem is rossz megoldás.
Szétcseszi a futóművet, koptatja a féket, kuplungot, növeli a helyi légszennyezést.
De a legrosszabb, hogy a mentőnek is le kell lassítania, főleg, ha sérültet is szállít.
Az útszűkítés (pl. virágládával) szerintem sokkal jobb megoldás a száguldozás visszaszorítására.
Én is utálom a fekvőrendőröket, sokat vezető, sportfutóműves autó tulajaként, DE:
Mindenképpen hasznos dolog. Mert a kisutcákban döngetnénk 50-60-al, ismerjük be, sokan még többel is. És így lehetetlen a beláthatlan, szűk kereszteződésekből kijönni biztonságosan. De ha 10-el megy mindenki, akkor már okésabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!