Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egyszer nagyon magabiztos...

Egyszer nagyon magabiztos vagyok, egyszer meg félek a volán mögött meglehetne ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés

Hát én nem értem komolyan mondom miért van ez velem, de nagyon elegem van belőle.

1 éve van jogositványom és kb 1 hónapja vezetek, de mindig ha elindulok van bennem egy pici halálfélelem nagyon idegesitő mert kapkodok miatta, hibázok.

Valamikor meg annyira magabiztos vagyok, hogy tökéletesen vezetek semmi probléma nincs nem kapkodok csak felveszem a ritmust.

Én nem értem miért van ez, de már nagyon frusztrál a dolog valamikor totál bevagyok fosva rámjön ez a szorongás szerü szar és nagyon nehezzen tudom magamba elfojtani.

Mindenki azt mondja hogy majd szépen lassan elmúlik, de valamiért nem akar megszünni elegem van már magamból ez miatt.

egyszer volt balesetem már lehet azért van, de látom hogy más emberek is hibáznak körülöttem.

Viszont nem tudok ezzel mit kezdeni pedig naponta vezetek egyszer igy-egyszer úgy megy.

Ami a legzavaróbb az egészben, hogy férfi vagyok és nem értem miért vagyok ilyen kis b**z.

Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?

25f

2018. márc. 25. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vezetni kell, sokat.

Idővel és a kilométerekkel elmúlik.

2018. márc. 25. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy egy hónap vezetés olyan iszonyatosan soknak számít. Én pl. még egy év után sem éreztem magam teljesen magabiztosnak, kellett legalább két év, mire belejössz.

Ne nézd le magad. Többre vagy képes, de jelenleg ennyit tudsz nyújtani. És elsősorban nem az idő a megoldás erre, hanem a kilométer.

2018. márc. 25. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
vezess többet
2018. márc. 25. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!