Miért van az, hogy egyes emberek villamoson, buszon stb. utaznak és folyamatosan, ordítva telefonálnak? Hogy lehetne megszüntetni ezt? Vagy csak engem zavar a hangos telefonálás?
"van jó pár opció rá, én egyszer tudtam hogy hosszú útra megyek ezért elkértem haver kütyüjét, csak nézett a nép hogy mé nincs térerő"
...és akkor beleért a kezed a bilibe....
A kérdéshez: ez így van. Régebben engem is zavart, de aztán dolgoztam a világ más részein és ott még durvább a helyzet :) hozzászoktam. Ha zavar, vegyél füldugót vagy hallgass zenét. Bosszantó dolog, ezzel együtt kell élni :)
Én volt akitől megkérdeztem:
- Már tudjuk, hogy lábgombája és hüvelyfolyása van, de gyorsan mondja a többit is, mert mindjárt leszállunk
"Köszönöm válaszod, sajnos nem lettem boldogabb...
Füldugóm van, majd használom.
Tényleg van valami kütyüd, amivel rontani lehet a térerőt? Ez érdekelne% ;-)"
Első válaszolót kérdezd. Nem én írtam. Én a bilis kommentet írtam. ( Azért voltam bátor mert már foglalkoztam GSM jammerekkel és umts cell supressorokkal )
"csak nézett a nép hogy mé nincs térerő""
Ez a kijelentésed világossá tette számomra, hogy te soha a büdös életbe nem láttál még jammert működés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!