Lehetséges, hogy egyik napról a másikra kialakult egy nagy lyuk az úton?
Mivel kanizsai vagyok ezt tudom példának felhozni..
Hetekig nem foglalkoztak vele hogy egy forgalmas útvonalon a központ irányába jobb oldali sáv közepén egy vascső ált ki az aszfaltból. Gondolom egy régi tábla, vagy valami csatorna maradéka, konkrétan elmállott 3-4 centi aszfalt és az autók a felfele néző csövet kerülgették ami 2-3 centit kinézett az útból. Múlt héten kapott egy réteget, ma reggel megint kerülgettem a csövet.
Tesco bejárat íves jobbkanyarral indul a parkoló felé, hónapokig ott volt egy 10-15 centis lyuk, szintén múlthéten eltűnt majd ma reggel heves fékezés közepén megtaláltam.
És van még ilyen sok...nagyon sok. Ahova felfelfestették a híres SOTP (stop) feliratot Tesco felől a stop-shop felé tartó kereszteződésben ha jobbra kíván valaki kanyarodni akkor kb 1 hete kénytelen megkerülni egy 10-15 centi mély méter széles gödröt, ami pár napja csak egy apró lyuk volt. Bár ha rákerestek a festői műre, nyári képen is látszik már hogy nincs rendben az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!