Thomassabo kérdése:
Nincs erősítő (rca) kimenet a fejegységen LG lcs320UB, a helye ott van.6 db lyuk. Megoldható az hogy házilag kiépíteni rá?
Figyelt kérdés
Ha jól néztem neten 4 es rca aljzat kéne rá, sajnos nem értek hozzá. Azt tudom hogy ilyen kütyüt pár szaz forintért lehet kapni. Tehát végülis a kérdésem annyi hogy, megveszem helyéreillesztem, forrasztom, összekötöm erősítővel és ennyi?2018. jan. 9. 00:40
1/1 ThodEE GoD válasza:
Ha nem hiányzik belőle más csak a csatlakozó akkor csati ráforraszt és boldog, de akkor már ők is rá tették volna szerintem, a hangszóró jelből RCA szintű jel átalakítót ne vegyél, ha nem értesz hozzá vidd el autóhifi szervízbe és aki ért hozzá a megfelelő pontokról kivezeti neked!
Egyik orosz oldal szerint csak bele forrasztja és működik, egy próbát megér ha nem félted se az erősítőt se a fejegységet, de lehet jobban jársz ha nézel egy új fejegységet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!