Laptop hdmi kimenet hangminősége?
Van egy laptopom, ami also-kozepkategorias, integralt intel hangkartya van benne. hdmi kabellel csatlakozik a TV-hez, a TV pedig optikai kabellel van a hazimozi erositomhoz csatolva.
Altalaban dolby digitalban hallgatom(nezem), a filmeket, es vesztesegmentes, tehat CD minosegben hallgatom a zeneket. A kerdesem a kovetkezo, mennyire befolyasolja a hazimozin leadott hang minoseget az, hogy a laptopban egy egyszeru hangkartya van? Egy NAS, vagy egy felsobb kategorias medialejatszon keresztul szebb hangokat kapnek?
Mivel a digitálisan rögzített hang digitális átviteléhez közel semmi köze nincs a géped hangkártyájának: semennyire.
Nem.
Amúgy a NAS meg végképp nem értem hogy kerül a listára ...
Nem értem, most milyen választ vársz.Énnekem is laptopról megy HDMI-n keresztül a hang, és a TM szól a végén. Olyan TV minőségben. Arre meg nem is gondoltam, hogy ha nem egy vacak ( Dell Inspiron) laptop lenne az eleján, hanem egy yamaha zongora egy stradivári hegedűvel akkor szebb is lehetne.
Te cseréld ki, és írd meg nekünk az eredményt. Nos, elég építő jellegű voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!