Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop hdmi kimenet hangminősége?

Laptop hdmi kimenet hangminősége?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom, ami also-kozepkategorias, integralt intel hangkartya van benne. hdmi kabellel csatlakozik a TV-hez, a TV pedig optikai kabellel van a hazimozi erositomhoz csatolva.

Altalaban dolby digitalban hallgatom(nezem), a filmeket, es vesztesegmentes, tehat CD minosegben hallgatom a zeneket. A kerdesem a kovetkezo, mennyire befolyasolja a hazimozin leadott hang minoseget az, hogy a laptopban egy egyszeru hangkartya van? Egy NAS, vagy egy felsobb kategorias medialejatszon keresztul szebb hangokat kapnek?

2017. nov. 6. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Mivel a digitálisan rögzített hang digitális átviteléhez közel semmi köze nincs a géped hangkártyájának: semennyire.

Nem.

Amúgy a NAS meg végképp nem értem hogy kerül a listára ...

2017. nov. 6. 19:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, tehat azt mondod, hogy barmirol jatszom is le a hangot ugyanaz a vegeredmeny, de a laptopomnak nincs koze a digitalis hanghoz (pedig igy is megy DD-ben), akkor most mirol is beszelsz?
2017. nov. 6. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Meghazudtolod sajat magad:) Nem latom ertelmed a nem epito jellegu hozzaszolasodnak
2017. nov. 6. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, most milyen választ vársz.Énnekem is laptopról megy HDMI-n keresztül a hang, és a TM szól a végén. Olyan TV minőségben. Arre meg nem is gondoltam, hogy ha nem egy vacak ( Dell Inspiron) laptop lenne az eleján, hanem egy yamaha zongora egy stradivári hegedűvel akkor szebb is lehetne.

Te cseréld ki, és írd meg nekünk az eredményt. Nos, elég építő jellegű voltam?

2017. nov. 6. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem TM, hanem TV
2017. nov. 6. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen kedves utolso valaszolo, en egeszen pontosan 600.000 forintos hazimozit hasznalok, es nem a TV-n keresztul jon a hang:) megertem, hogy Te nem tapasztalnal kulonbseget, barmi is tortenne!
2017. nov. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!