Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mekkora az a sebesség, amennyi...

Mekkora az a sebesség, amennyinél még úton lehet tartani a kocsit?

Figyelt kérdés

A Főúton, ahol 90-es korlát van érvényben

B Autópályán, ahol 130

Ezekre a helyekre vagyok kíváncsi.

Szubjektív véleményre lennék kíváncsi, hogy TI mekkora tempomatnál tudnátok az úton tartani a kocsit.

UI: Forgalom nélkül.

2018. febr. 2. 14:10
1 2
 11/19 D. Brasco ***** válasza:
84%

Ugy látom nagyot mondó pistike idejött kerdezni valami debilet majd minden válaszhoz hozza kell fűzzön valami nagyzoló kamu dumát.......

Kár hogy neked tovabbra sem esik le hogy a kerdesednek semmi ertelme!Mert mégis milyen autorol beszelünk?!mert egy 120-as skodával már a 100-as tempó is gyakorlatilag életveszély,egy lamborghini meg még innentől indul csak meg igazan!

De egyebkent meg tök mindegy mit írunk mert ha azt mondanám hogy 300+ al megyek a pályán ,te ott még fél gázon utazol a motoroddal...1-esbe.......

2018. febr. 2. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Lovaskocsival 230-nál sincss gond, bár kanyarokban azért kéne valami szélesebb patkó a lovakra, de ha száraz az út be tudják venni.
2018. febr. 2. 15:38
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

#4 mi az hogy akkor húzod le a plexit hülyegyerek!?

egyelőre a kérdés autókra és nem motorokra vonatkozott vagy tévedek?

bocs nem fogok 200-zal menni mert te ilyen fasz**gyerek vagy itt... én megadtam a szubjektív válaszomat, hogyan autózom, ami vagy tetszik vagy nem, viszont azért ne b**ssza már meg hogy pályán nem elég 150-160-as tempó

innentől kezdve teljesen irreleváns milyen autót vezetek és még le is lettem pontozva

szállj vissza a földre amíg van mivel!

2018. febr. 2. 15:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Teljesen elzárt, magánúton, ami előtte egy nyilvános másodrendű út volt jó minőségű aszfalttal, autóval már mentem 270-et. Motorral meg 299-et, 1000-res sportmotor.

AZ úton maradt, mert ez volt az a tempó, amit bírnak a járművek. Ott lett volna a szopás, ha valami kiugrik elém (elzárt úton mi lehetett volna :)) vagy ha valahol találok egy kis szétszóródott kavicsot, traktorok által felhordott sárdarabokat, ilyesmi.

2018. febr. 2. 17:33
 15/19 A kérdező kommentje:

#13 Elmondtam már, hogy viccből írtam a véleményem. Lepontozni én nem pontoztalak le. Mindenkinek ment a zöld kéz.

Autópályán Magyarországon 160 elég. Nyílván németben már 180-200.

Ha pontos kocsi márkát akartok, akkor legyen egy AMG MERCEDES A 45-ös.

2018. febr. 2. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Az enyém mustang, de rögtön 4 belőle, és benzint egy grammot sem fogyasztanak!
2018. febr. 2. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Ajaj, van baj a fejben. Kamuzás az megy bőven.

De csak hogy írjak választ is. Pl M1-en én 170-180-nál félkézel könnyedén haladok, ennél tovább nem szoktam nyomni, mert semmi értelme, meg sok az béna sofőr. (Scirocco MKIII)

2018. febr. 2. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Értelmetlen kérdés. Elvben akármekkora sebességnél.

A gyakorlatban meg egy rakat dologtól függ. Forgalom, út és látási viszonyok, időjárás, vannak szabályok is ugye. Főúton eléd ugorhat egy őz, 200 km/h - nál marha nagyot ütne stb.

2018. febr. 3. 07:37
 19/19 anonim ***** válasza:
2018. febr. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!