Mit kell tenni ha elütök egy cicát?
Kb fél órája jöttem hazafele, ugye már sötét volt, amikor egy fekete macska konkrétan a kerekem elé szaladt.
Esélytelen lett volna kivédeni hogy elüssem.
És hát el is ütöttem.
Mi ilyenkor a helyes magatartás?
7-es;
Meg amúgysem satuztam volna, hisz mögöttem jött egy másik autós.
Egy kóbor macska meg nem ér nekem annyit hogy összetörjék a kocsim még ha nem is engem vettek volna elő felelősnek.
12:
Meglátsz egy cilát aki kiszalad eléd, te jólelkű ember vagy, nem akarod elütni, inkább keletkezzen kár a kocsidba és elrántod a kormányt?
Elmész szervízbe: 1 millió forintos kár.
És akkor azt mondod hogy legalább a cicusnak nem lett baja?
"Meglátsz egy cilát aki kiszalad eléd, te jólelkű ember vagy, nem akarod elütni, inkább keletkezzen kár a kocsidba és elrántod a kormányt? "
Amikor kiszalad elég egy cica vagy bármilyen másik állat, nincs időd racionális döntésre - reflexből fogsz valamit tenni. Ez valószínűleg vészfékezés vagy kikerülés lesz.
Furcsállom a hozzáállásodat, mert úgy tűnik, hogy mérlegelted fékezzél-e vagy sem, ha erre volt időd, mégis mennyire volt ez a helyzet elháríthatatlan?
Egyébként lehet, hogy túlélte a cica, ezért meg kéne állnod és megnézni mi lett vele. Ha él, irány az állatorvos.
Megállni, él-e a cica, és elviszed állatorvoshoz, nem a szaros autódat félted.
Jöttél volna hozzám kártérítésért a kis bzi autód miatt, még meg is kergettelek volna egy vascsővel.
1x ütöttem el egy macskát, egy büdös senkiházi még engem is majdnem elütött, hogy próbáltam az úttestről elvinni a macsekot, mert látta mit csinálok.
Ennyi szar embert, ami van ebben az országban....
Meg milyen kis b*zi meg sz*ros autód?
Azt se tudod milyen autóm van, bár a te rohadó ezres swiftedben lehet nem keletkezne nagy kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!