Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit kell tenni ha elütök egy...

Mit kell tenni ha elütök egy cicát?

Figyelt kérdés

Kb fél órája jöttem hazafele, ugye már sötét volt, amikor egy fekete macska konkrétan a kerekem elé szaladt.

Esélytelen lett volna kivédeni hogy elüssem.

És hát el is ütöttem.

Mi ilyenkor a helyes magatartás?

2018. jan. 31. 19:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ha ilyen előfordul,nem igazán tudsz semmit sem tenni.
2018. jan. 31. 19:50
 2/24 A kérdező kommentje:

Mondjuk nagyon nem hatott meg, mentem tovább mintha misem történt volna.

Inkább saját érdekből kérdezem, ha valaki feljelent a rendszámommal hogy otthagytam a cicát? És ha megsérült a kocsi azt ki téríti meg?

A leírás végén a 'helyes magatartás'-t módosítanám inkább 'kötelező magatartás'raa

2018. jan. 31. 19:53
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg az autó alját át kell nézni. Ha a tetem beszorult valahova, néhány nap múlva elég büdös lesz az autó körül.
2018. jan. 31. 19:54
 4/24 anonim ***** válasza:
Ha láttad, hogy ottmaradt, akkor tárgytalan az előző válaszom.
2018. jan. 31. 19:55
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

Leginkább megállni, pont a legelső hozzászólásbán feltett kérdések miatt. Ha megsérül a kocsi, a gazdáján behajtható a összeg, de ha esetleg valaki látta, fel is jelenthet.

Ha megállsz, és megnézed mit tehetsz, sokat segíthet, neked is.

2018. jan. 31. 20:00
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
Nincs mit csinálni, ilyenekért úgy sem fognak feljelenteni, meg ilyesmi. Esetleg ránézel az autóra, hogy minden oké e, aztán mész tovább.
2018. jan. 31. 20:13
 7/24 anonim ***** válasza:
4%

Mennyivel ütötted el? 50-60? Akkor van egy rossz hírem: javítsd a reflexeidet :D

hála a jó égnek én még egyet sem ütöttem el, a legextrémebb eset amikor koppant egy kicsit a lökhárítón de semmi baja nem lett.

Van pár fedélzeti kamerafelvételem róluk és még este szakadó esőben 60km/h-ról is lesatuztam és nem ütöttem el.

2018. jan. 31. 20:58
 8/24 A kérdező kommentje:

Utolsó: Jók a reflexeim. Kösz.

Te szerencsétlen, hogyha a sötétből, a semmiből konkrétan a kerekem elé ugrik, beleugrik az autóba akkor lehetsz te 'sumaher akkor se fogod kikerülni.

2018. jan. 31. 21:21
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

7-es

Nem leszel attól rosszabb sofőr, ha beismered, hogy csak szerencséd volt.

2018. jan. 31. 21:23
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért jó este, esőben satuzni, meg rángatni a kormányt?!:s
2018. jan. 31. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!