Mit kell tenni ha elütök egy cicát?
Kb fél órája jöttem hazafele, ugye már sötét volt, amikor egy fekete macska konkrétan a kerekem elé szaladt.
Esélytelen lett volna kivédeni hogy elüssem.
És hát el is ütöttem.
Mi ilyenkor a helyes magatartás?
Mondjuk nagyon nem hatott meg, mentem tovább mintha misem történt volna.
Inkább saját érdekből kérdezem, ha valaki feljelent a rendszámommal hogy otthagytam a cicát? És ha megsérült a kocsi azt ki téríti meg?
A leírás végén a 'helyes magatartás'-t módosítanám inkább 'kötelező magatartás'raa
Leginkább megállni, pont a legelső hozzászólásbán feltett kérdések miatt. Ha megsérül a kocsi, a gazdáján behajtható a összeg, de ha esetleg valaki látta, fel is jelenthet.
Ha megállsz, és megnézed mit tehetsz, sokat segíthet, neked is.
Mennyivel ütötted el? 50-60? Akkor van egy rossz hírem: javítsd a reflexeidet :D
hála a jó égnek én még egyet sem ütöttem el, a legextrémebb eset amikor koppant egy kicsit a lökhárítón de semmi baja nem lett.
Van pár fedélzeti kamerafelvételem róluk és még este szakadó esőben 60km/h-ról is lesatuztam és nem ütöttem el.
Utolsó: Jók a reflexeim. Kösz.
Te szerencsétlen, hogyha a sötétből, a semmiből konkrétan a kerekem elé ugrik, beleugrik az autóba akkor lehetsz te 'sumaher akkor se fogod kikerülni.
7-es
Nem leszel attól rosszabb sofőr, ha beismered, hogy csak szerencséd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!