Mennyi autóvezetési tapasztalat után érdemes autóval, nyaralni indulni belföldön?
Figyelt kérdés
Az érdekelne mennyi vezetéssel töltött idő illetve kilométer megtétele után lehet azt mondani, hogy neki lehet vágni egy belföldi túrának. Milyen, mennyi tapasztalat szükséges egy 4-6 órás vezetéshez?2018. jan. 28. 17:05
11/12 anonim válasza:
Én 17 évesen 1 hetes jogsival megjártam a Székesfehérvár-Budapest-Eger útvonalat, nyaralni voltunk. Azon a héten kb 600 km-t vezettem le.
12/12 anonim válasza:
Léteznek ám főutak is, ha nem akarsz autópályázni. El lehet jutni azokon keresztül is az országban bárhova, csak lassabb. Ha kirándulás a cél akkor meg pláne jobb a világot látni is, mint a pályán a semmit.
Mondjuk veszélyesebb is a főút, a pálya a legbiztonságosabb közlekedési szakasz.
Én a jogsit kézbe véve elmentem egy Balaton körútra, az égvilágon semmi se volt.
A legszarabb a budapesti vezetés, azt nem érdemes kipróbálni kezdőként, hacsak nem ott vizsgázott. De az országban bárhova máshol el lehet menni kezdőként is. Nyaralásnál nem fogsz minden városon keresztül menni, hanem úgy is kikerülgeted az elkerülőgyűrűkön őket stb. Az meg nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!