Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » H7 led égőről van tapasztalat?...

H7 led égőről van tapasztalat? Nem vakít úgy mint a xenon? Vetítési képe jó? Milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés

Beszereléssel nincs gond? Van a végén valami nagy buci, nem olyan mint a h7 halogén.

Tudom hogy nem szabályos közúton.

2017. ápr. 30. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 30. 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi 1-es, azt olvastam már.

Inkább személyes tapasztalatok érdekelnének.

2017. ápr. 30. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne a LED izzó autóba tompított világításként de szerintem még gyerekcipőben jár ahhoz hogy normálisan tudjon világítani úgy hogy látni is lehessen vele.

Haver vett egy párt az autójába mert teljesen a fejébe vette hogy ez modern meg haladni kell meg izé, tehát sokan le akarták beszélni róla, semmit nem értek el vele. A lényeg hogy megvette, megkért hogy segítsek beszerelni neki, mert az ő autójába elég nehezen lehet hozzáférni ezekhez főleg az ő kéz méretével, segítettem neki mert engem is érdekelt milyen lesz az eredmény ha már megvette. Beszereltünk szépen, ránézésre az autóra külső szemmel jól nézett ki szép fénye volt, be is állítottuk hogy ne égesse ki más szemét, megvártuk mire besötétedik mert garázsban meg a falnál jól lehetett látni a vetített fényt de a gyakorlatba derül ki igazán mire képes a cucc.

Elmentünk vele egy körre este amikor már teljesen besötétedett lakott területen belül nem tűnt úgy fel de amikor sötétebb utcákba kerültünk meg lakott területen kívülre értünk elég erősen lehetett látni hogy az egész egy kalap sz.rt nem ért Sokkal gyengébb fényt bocsátott ki mint a hagyományos halogén, egész közel erősebb volt a fénye de távol ahol még simán jól kellett volna hogy lássunk vele igen csak halvány volt a fénye szinte éppen hogy láttunk vele valamit. Akkor haver szája is görbült amint visszaértünk tettük vissza a halogént a ledest meg haver már vitte is ki a piacra ahol egy árus átszokott venni hasonló holmikat, igaz hogy csak a ráköltött pénzének szűk 40% át kapta vissza, de a semminél több. Akkor ugye egy olcsó alap H7 haolgén volt az autójában végül vett egy Osram Night(nem tudom pontosan) milyen izzót hideg fehéret azt beszereltem neki, na annak olyan szép enyhén kék árnyalatú fehér fénye volt és olyan szépen kiemelte a kontúrokat hogy öröm volt nézni, azzal jól lehetett látni, picit volt erősebb mint a hagyományos sárgás színű halogén de sokkal jobb volt, sokkal erősebnek tűnt a fénye, sokkal jobban lehetett látni vele.

2017. ápr. 30. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom a xenon mióta vakít, ha jól van beállítva és gyári beszerelésű. Nekem 12 éve van xenonos autóm. Ezalatt soha, egyetlen egy alkalommal se villogott szembe senki.

Nem vagyok híve az ilyen utólagos buherálásnak. Ha nem látsz a halogénnel, vegyél legális emelt fényerejűt! Ha azzal sem látsz, políroztasd ki a búrákat! Ha így sem jobb, akkor valószínű a foncsor nem jó már, ki kellene cserélni a fényszórókat. Ha mindenképp ledre vágysz, akkor vegyél olyan autót, aminek eleve gyárilag erre tervezett fényszórója van.

Mint az előző történetben is kiderült, a leddel nem igazán fogsz jobban látni. Egész egyszerűen azért, mert a gyárilag halogénre tervezett fényszóróban a foncsor olyan kialakítású, hogy az optikai fókuszpontja pontszerű, a halogén fényforrás apró izzó wolframszálára fókuszál. Na most ezek e ledes H7-esek mindent tudnak, csak épp pontszerű fénykibocsájtást nem. Szépen körbe vannak rakvra smd ledekkel, ami olyan diffúz szórt fényt fog adni, hogy csak na. Látni nem igazán fogsz vele.

2017. ápr. 30. 17:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Osmram nighbreakert használok ami nagyon jól világít. A lámpáim kifogástalanok. De kb 4 havonta kell cserélni az égőket ami elég idegesítő.

Az előző autómban még H4 volt, nem emlékszem hogy egyszer is cseréltem volna.

A tartóssága miatt gondoltam led-re de ha gagyi akkor nem kell.

Köszi

2017. ápr. 30. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Esetleg még a GE Megalight Ultrát próbáld ki! Nekem az egyik autóban 5év/100.000km-ig ez volt és egyszer sem égett ki. Ezzel adtam el a kocsit.

A töltésed rendben van? Egy multiméterrel mérj rá az akkusarukra járó motorral! 13,8-14,4V között kell lennie.

2017. máj. 1. 09:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen töltés jó. Legközelebb megpróbálom a GE-t. Köszi.
2017. máj. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!