Kell-e a forgalmiba beiiratni a foliat mikor rendesen szabaly szeruen rakatam fel?
A legujabb szabalyok szerint a foliazast be KELL iratni a forgalmiban!A kis kartya meg mubizonylat magaban semmit nem ér!
Ennek a rugo dolognak meg szamomra ilyen mindegy mit csak talaljak valamit ami miatt meg lehet büntetni szaga van!
ne vicceljetek már, most komolyan még a kártya-műbizonylat mellé, a forgalmiba is be kell íratni?
ez vicc akkor, még sose mondta senki, pedig műszakin is nemrég voltam, rendőr se szólt érte soha, kb 3 éve van rajta, szal kicsit nem értem a dolgot. tudtok erre §-t mondani?
Az előírás szerint a fólia és az üveg közé, eltávolíthatatlan módon kell a „H” vagy „AF” jelölést elhelyezni. A fóliázásról a kivitelezés után a fóliaforgalmazó rendszerétől függően papír alapú vagy plasztikkártyás műbizonylatot kell kiállítani
A "B" oszlop előtti ablakoknak minimum 70% fényáteresztéssel* kell rendelkezniük. A mögötte lévő ablakokon nincs korlátozás, bármilyen sötétségű fólia megengedett.
A gépjárműüvegre utólag felszerelhető fólia használata a 6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet 97. §-a szerint szabályozott. Ez alapján az ENSZ EGB 43. számú előírásai az irányadóak
ez rendben van, de hogy jön ide a forgalmiba való beíartás?? ezt nem értjük többen
Én a forgalmirol nem tudok,hogy kellene bele.
Meg ha egyet gondolsz leveheted bármikor és akkor forgalmit kell cserélni? Hülyeség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!