Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Megharagudtok érte, ha ma...

Megharagudtok érte, ha ma felmegyek a pályára (M3) és megnézem, hogy mit tud az A8-asom?

Figyelt kérdés

Az a terv, hogy ma 4 óra körül Nyíregyházánál felhajtok és lepadlózom. Polgárnál pedig megfordulok.

Csak azt szeretném megnézni, hogy mit tud.

Megharagudtok érte?

2018. jan. 2. 14:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
73%

Hát, ezért felesleges volt beindítanod is.

Feltetted a kérdést, hogy mit szólunk, ha megnézed hogy "mit tud" a kocsid.

Eleve nem a tudására voltál kíváncsi, csak a sebességére. És még azt sem nézted meg, mert 200-nál berosáltál.

Ami jó, hogy newm veszélyeztetted a jónépet, amikor már nem tudtad uralni a gépet, de ezért a dologért felesleges volt témát indítanod.

Még a 20 éves Suzuki Baleno kombi, aminek 1,6 motorja van, az is megy 180-nal, szóval ez részedről nem volt nagy teljesítmény...

De bérelj egy pályát, és ott igazán kiélheted magad.

Vagy egyszer gyere el Tökölre, egy gyorsulási versenyre...

2018. jan. 3. 09:31
 32/43 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen ezért van a sok tökös gyereknek ekkora és ilyen teljesítményű autója, mert vezetni és kezelni azt nem tudja...pö*shosszabbító :D
2018. jan. 3. 09:40
 33/43 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem dicsekedem vele. Lesz*rom, hogy mit gondoltok róla. Kényelmes autó, bárhová eljutok vele. Nem kell havonta szervízelni. Ez a lényeg. Úgyhogy nem tud érdekelni, hogy a ti fostalicskátok is viszi azt a sebességet. Azért írtam ki róla pár részletet, mert fentebb kérdezték.

Ezelőtt Opel volt. Lényegében elvitt az is bárhová. De már idős kocsi volt. El volt "lustulva". 120-nál nem vitt többet. Próbáltam 3-asba menni vele 100-110et, de nem segített. Fékek is koptak.

Szóval lecseréltem egy Audira.

2018. jan. 3. 16:24
 34/43 Estádio de Felchút ***** válasza:
43%

Amennyiben a KRESZ-t betartva vezetsz, semmi gond, menj nyugodtan, lehet kimegyek én is.

Ha viszont az jár a kis bu..ta fejedben, hogy a megengedett 130 kmph sebességet túllépd, akkor javaslom, hogy bérelj ki egy külön e célra szolgáló tesztpályát, ahol teljesen legálisan száguldozhatsz.

2018. jan. 3. 16:56
 35/43 A kérdező kommentje:

#34 A magyar autópályákon számtalan autós 150-160 km/h-ra állítja a tempomatot. Én is 145-re állítom. (Traffipax még ennél a sebességnél nem mér)

Németbe idén nyáron fogok kimenni dolgozni. Ott 180km/h. Magyar barátaim, akik kint dolgoznak is ezt a tempót javasolták ott a Nürnbergi szakaszon. (A3)

2018. jan. 3. 17:27
 36/43 anonim ***** válasza:
35%
Az A3-ason általában 0-10 km/h között mozog a tempó, tapasztalataim szerint :DDD
2018. jan. 3. 17:41
 37/43 anonim ***** válasza:
81%

O.o

Most komolyan, eddig csak azt hittem, hogy vagy troll, vagy valami IQ hiányos egyén ( Kár hogy IQ teszt nem tartozik a jogsihoz )

Viszont a stilusból azért erőteljesen lejön, hogy vannak bajok több téren is. De várj picit, megpróbálok úgy válszolni amit reméltél. ( Ez akár + fél centit is jelenthet ott! )

Azta ányócad van, öreg de menő ember vagy basszus. Micsoda gép, el se hiszem, te aztan ki elhetsz tömve. Úgy sajnáűlom hogy nem mentünk ki, minimum le kellett volna vedejózni, hisz ez elképesztő teljesitmény, micsoda tudas, mesterien tudsz pedált lenyomni ember!

Na így jó?

2018. jan. 3. 19:58
 38/43 A kérdező kommentje:

Látom, sok embernek még nem esett le, hogy nem dicsekedni akarok vele. Ha ezt tudom, a márkát ki sem írom. Felesleges volt. Most már azt is tudom, hogy erre mi a reakció.

Szégyen. Nem is értem, hogy miért kell egyáltalán kommentelni, ha nem tudtok értelmesen, igennel/nemmel válaszolni.

Ennyit kértem. Igen/Nem...magyarázat nem érdekel.

2018. jan. 3. 22:47
 39/43 anonim ***** válasza:
52%

"Úgyhogy nem tud érdekelni, hogy a ti fostalicskátok"

mert minket érdekel a te lerohadt talicskád, amit még vezetni se mersz, nyilván ezért írtál ki kérdést is, hogy majd elájulunk milyen autód van, és hogy most mekkora májer lesz, jól meghúzatod 200-zal :-D Láma...

2018. jan. 3. 22:47
 40/43 anonim ***** válasza:
felesleges rá több energiát fecsérelni, úgy se tudja felfogni hol vannak a gondok. :D
2018. jan. 4. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!