Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Megharagudtok érte, ha ma...

Megharagudtok érte, ha ma felmegyek a pályára (M3) és megnézem, hogy mit tud az A8-asom?

Figyelt kérdés

Az a terv, hogy ma 4 óra körül Nyíregyházánál felhajtok és lepadlózom. Polgárnál pedig megfordulok.

Csak azt szeretném megnézni, hogy mit tud.

Megharagudtok érte?

2018. jan. 2. 14:02
1 2 3 4 5
 11/43 D. Brasco ***** válasza:
86%
Vigyazz a szomszéd rád ne előzzön ha jönni talál az ezres swiftjével!
2018. jan. 2. 14:50
 12/43 anonim ***** válasza:
69%

Ezt komolyan nem értem.

Te nem azt nézed meg, mit tud a kocsid, csak kíváncsi vagy a sebességére.

Ha az érdekelne, mit tud, akkor vezetéstechnikai pályára mennél. Mert ott tényleg megtapasztalnád.

És ha a sebességre vagy kíváncsi, miért nem mész olyan fizetős zárt pályára, ahol bármennyivel mehetsz?

És ha te már 200 felett repesztesz, egy suzuki meg nekiáll kamiont előzni???

Belegondoltál már, hogy veszélyes??? Főleg, hogy fogalmad sincs, mi az a sebesség, amivel menni fogsz, így lefogadom, uralni sem tudod a kocsit. Kell neked egy tömegkarambol???

Miért akarsz másokat megölni???

2018. jan. 2. 15:13
 13/43 A kérdező kommentje:

#12 igen, fogalmam sincs, hogy mi lesz a végsebessége. Videókat néztem róla, de nyílván másabb, mikor te repesztesz annyival. Most fogom megtapasztalni. Fék van rajta.

De azért fogok keresni egy egyenes szakaszt, amely üres. Max 1-2 kamion a külső sávban.

2018. jan. 2. 15:25
 14/43 A kérdező kommentje:
Úgyhogy nyugodjatok meg, nem ölök meg senkit. Eszem van. Nem egyenletesen gyorsulok ki. (Felhajtok, felgyorsulok 140-150-re..kózben látom, hogy nagy a forgalom akkor tartom...majd ha megint tudok menni akkor 170-190...ha megint forgalom, akkor lassítok..és így tovább)
2018. jan. 2. 15:27
 15/43 A kérdező kommentje:
Helyesírásért elnézést...telón vagyok
2018. jan. 2. 15:29
 16/43 anonim ***** válasza:
76%
Akkor miért nem Vásárosnamény felé indulsz el keletre Ukrajna felé? Az új építésű és viszonylag gyér is a forgalom... egyébként nekem mindegy.
2018. jan. 2. 15:36
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

BMW-s srácok Nyíregyháza és a pálya között szoktak menni 180-200-al. Mire rákanyarodik az M3-ra, addigra bemelegszik a motor és a gumi is, onnantól nyomják neki igazán.

Én nem szoktam gyorsan hajtani, arrafelé ráadásul teherautóval járok, úgyhogy nem izgatnak a belső sávban villogó nyikhajok, az én autóm nagyobb.

2018. jan. 2. 15:38
 18/43 anonim ***** válasza:
83%
Megírhatnád a vércsoportodat, van ismerősöm, aki vesére vár.
2018. jan. 2. 15:49
 19/43 anonim ***** válasza:
"Fék van rajta." Bájos. De hát a fizika pont lesz*rja a te kocsidat, a fékút még optimális esetben (száraz útburkolat, tökéletes fékek) is közel 200 m ekkora sebességnél. Továbbá ha éppen jó a reflexed és időben megkezded a fékezést, 1 másodperc alatt 53 métert teszel meg, szóval összességében ha 250 m-en belül történik előtted valami, akkor már teljesen mindegy, hogy van-e fék az autódon. Persze most valószínűleg csak legyintesz, hogy veled úgy sem történik ilyen, meg te csak pár km-en át akarsz így haladni, de gondolom azok is azt hitték, akiknek ténylegesen nem volt elég az a bűvös másodperc.
2018. jan. 2. 15:57
 20/43 anonim ***** válasza:
23%

Ez igazán nem nagy bűn, mindenki tisztában van vele, gondolom a kérdező is csak egy kis feszültséget akart generálni ezzel a kérdéssel :D

Amúgy milyen A8-as, milyen motorral? Ha úgy lenne időm, akkor kimennék Polgárra, és mikor visszafordulsz, akkor lehagynálak :D

2018. jan. 2. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!