Megharagudtok érte, ha ma felmegyek a pályára (M3) és megnézem, hogy mit tud az A8-asom?
Az a terv, hogy ma 4 óra körül Nyíregyházánál felhajtok és lepadlózom. Polgárnál pedig megfordulok.
Csak azt szeretném megnézni, hogy mit tud.
Megharagudtok érte?
Na, túl vagyok rajta. 200km/H mutatott az óra, gyorsult tovább, de megálljt parancsoltam magamnak. Nem mentem el Polgárig. A legközelebbi lehajtónál megfordultam. Pont jól jött, mert csekély forgalom volt. 1-2 autóval találkoztam + 2 kamion. De jó érzés volt.
Pontos megnevezése: Audi A8 3.0 V6 TDI Quattro tiptronic IC Matrix
Sedan kivitel
Dízel
193 KW és 262 LE
Összkerékhajtás
ABS és ASR-rel rendelkezik

Nem haragudok meg érte ,tök normális dolog!
Nem értem a hisztit.Sok kocsim volt és mindegyiknek kiforgattam a végét ,legalább egyszer. Ennyi jár az embernek,aki meg ezért fújjol az egy begyepesedett droid aki mindig aszerint él ,ahogy más megmondja neki ,meg ahogy a rendőrbácsi utasítja.

tegnap 19:44
igen, de más csökött agyu nem ír ki erről kérdést, mint egy dedós 5 éves...

A fő kérdés, szerinted ki a bánatot érdekel, még akkor is ha valós a kérdés?
Nekem is van autóm, erősebb is mint az említett A8, meg is kergettem párszor, mégsem írtam ki rá kérdést.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!