Főúton távolságival?
Egyik nap vezettem éjszaka főúton, nem volt akkora forgalom, így használtam a távolságit is. Mikor szembe jött egy autó velem, ahogy észrevettem, levettem. De ő nem vette le, így rávillogtam hosszabb frekvenciákkal, hogy észre vegye, hogy így én még a semmit sem látom. De ahelyett hogy levette volna, hogy lássak én is valamit, vészvillogót bekapcsolta. Mögöttem, kicsivel távolabbi kocsi utánam szintén rávillogott, erre a vele szembejövő szintén csak a vészvillogót kapcsolta be.
Ezt az esetet nem nagyon tudtam hova tenni. Talán nem is vette észre hogy fent van neki (amit nem is értek) vagy valami mást szeretett volna tudatni velem?
Műszaki hiba,kimentek az égők vagy valami áramköri hiba.
Jó elvileg nem lehet így menni gyakorlatilag ha pl kimegy a tompított-- és a mai csodálatos autókban lehetetlen cserélni az út szélén bármit is, mert vagy a fél kocsit le kell bontani vagy olyan elektronikai káosz-zárlat van amit egy villanyász is fél napig keres--szóval ilyenkor ha pl 20 km-re vagyok hazától, pénz nincs nálam 50 ezres trélerre,no meg az is lehet csak másnap ér rá, távbusz a határba sincs ,semmilyen rokon haver nincs aki közelben segítsen záros határidőn belül, a kocsi épp tele van vásárolt cuccal avagy ordító gyerekkel, én is pont leszarnám, hogy távolságival megyek és pont így tennék.Avagy ha van és működik is, akkor inkább a ködlámpákkal mennék csak. Nem állnék meg az éjszakában távol mindentől a főút szélén dideregni és várni a csodát, vagy az egyszermajd odaérő fél havi fizetésemet elkérő autómentőst,(meg ha eleve nincs is pénzem akkor miből?)hanem refi fel és aki szembe jön majd hunyorog,ez van ennyire önző vagyok.
Aztán ha hazaérek utána nappal elgurulok a szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!