Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Főúton távolságival?

Főúton távolságival?

Figyelt kérdés

Egyik nap vezettem éjszaka főúton, nem volt akkora forgalom, így használtam a távolságit is. Mikor szembe jött egy autó velem, ahogy észrevettem, levettem. De ő nem vette le, így rávillogtam hosszabb frekvenciákkal, hogy észre vegye, hogy így én még a semmit sem látom. De ahelyett hogy levette volna, hogy lássak én is valamit, vészvillogót bekapcsolta. Mögöttem, kicsivel távolabbi kocsi utánam szintén rávillogott, erre a vele szembejövő szintén csak a vészvillogót kapcsolta be.

Ezt az esetet nem nagyon tudtam hova tenni. Talán nem is vette észre hogy fent van neki (amit nem is értek) vagy valami mást szeretett volna tudatni velem?

2017. dec. 22. 22:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Passz.

Lehet, hogy kiégett a tompítottja, és nem akart kivilágítatlanul jönni a sötétben.

2017. dec. 22. 22:45
 2/16 A kérdező kommentje:
mind a 2? mondjuk előfordulhat
2017. dec. 22. 22:51
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Műszaki hiba lehetett a dologban. Ha tapló lett volna nem jelez az elakadás jelzővel. Én már az ilyet fel sem veszem. De ezek az új kékes fényù extra erős Tescoban árult H4-esek nagyon vakítanak, a szemben jövőket. Nem kéne divatból ilyen balesetveszélyes dolgokat bevezetni.
2017. dec. 22. 22:53
 4/16 A kérdező kommentje:

az igaz, valami hiba lehetett.

én városban haragszok például ha magasságállítós a fényszóró akkor teljesen felfelé van állítva és vakít,főleg gyalogátkelőnél. én ezért is csak az angel eyes karikákat használom városban, ami azért eléggé látható de nem vakít.

2017. dec. 22. 22:57
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is valami technikai gubanc miatt csinálta.
2017. dec. 22. 23:19
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Azért jelzett a vészvillogóval mert technikai problémája lehetett.

Ha jött neki szemben egy rendőr biztos megkérdezte tőle :D

2017. dec. 22. 23:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Igy nem lehet...

Nem hiszem, hogy megérte volna neki, ha az elvakítással okoz egy súlyos balesetet, amiért sittre vágják!

2017. dec. 23. 04:38
 8/16 anonim ***** válasza:
31%
hát őőő... lehet, hogy nem működött a tompítottja, de az nem ok arra, hogy felkapcsolja a távolságit. kapcsoljon helyzetjelzőt ÉS elakadásjelzőt egyszerre. Ebből tudni fogja mindenki, hogy mi van.
2017. dec. 23. 10:09
 9/16 A kérdező kommentje:
csak így meg ő nem látna szinte semmit....
2017. dec. 23. 18:04
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor álljon meg a francba!

Nem érted, hogy balesetet okozhat!

2017. dec. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!