Itt ki hibázott?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy nem volt hibás senki?

2017. dec. 12. 22:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
A második őz egy 10 pontos repülést mutatott be :D
2017. dec. 12. 22:38
 2/15 A kérdező kommentje:
:DD
2017. dec. 12. 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:

Szegény állatok.

Amúgy az a véleményem, hogy senki nem követett el hibát. Oda kell figyelni és ha vadat látunk, lassítani kell. Nem tudom, mi jár a fejében, merre akar menni.

2017. dec. 12. 22:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát, ez szerintem egyáltalán nem vicces.
2017. dec. 12. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Jesszusom mekkorát repültek, de a második...pffff :-O Hát ez szerintem úgy van, hogyha volt kint tábla, akkor az autósnak számítania kell, hogy kiugorhatnak. Ha nem volt, akkor nem terhelhető rájuk felelősség.
2017. dec. 12. 23:30
 6/15 anonim ***** válasza:
tudtam én, hogy léteznek a mesebeli repülő szarvasok :)
2017. dec. 13. 00:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kint a tábla így az autósra húzzák a vizes lepedőt..

lehetne perelni az ottani vadásztársaságot de mivel ott a tábla így kb. totál értelmetlen. Ergó a kocsi javítását a tulajnak kell fizetnie.

Fornettis mákos, mert valszeg céges autó :D

Na itt az élő példa a sok gyökérnek aki sír, hogy nem mindenki megy 90-el főúton pl...

Ha itt a szuzukis csak 80-al megy akkor az őzek vígan átmennek előtte (vagy más csapja el)

erdős részen én még 70-el sem megyek pont emiatt, pláne nem ilyen tájt (sötétedés, amikor megindulnak ezek a "barom" őzek)

éjjel meg úgy megyek mint a csiga és ennek hála eddig HÁROM!!!! vadbalesetet úsztam meg azzal, hogy nem mentem 90-el csak 60-70-el.

2017. dec. 13. 00:49
 8/15 anonim ***** válasza:
bocs mégsem szuzuki a piros autó... talán peugeot :)
2017. dec. 13. 00:53
 9/15 anonim ***** válasza:

"és ennek hála eddig HÁROM!!!! vadbalesetet úsztam meg"

Én egyszer 45-tel ütöttem el őzet, jobbról kiugrott éjjel a bokrok közül. Akkor voltam a gyorsításos fázisban :)

2017. dec. 13. 02:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Totalcar-on van egy cikk, érdemes elolvasni, kb semmi értelme pereskedni a vadásztársasággal
2017. dec. 13. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!