Szegény állatok.
Amúgy az a véleményem, hogy senki nem követett el hibát. Oda kell figyelni és ha vadat látunk, lassítani kell. Nem tudom, mi jár a fejében, merre akar menni.
Mivel kint a tábla így az autósra húzzák a vizes lepedőt..
lehetne perelni az ottani vadásztársaságot de mivel ott a tábla így kb. totál értelmetlen. Ergó a kocsi javítását a tulajnak kell fizetnie.
Fornettis mákos, mert valszeg céges autó :D
Na itt az élő példa a sok gyökérnek aki sír, hogy nem mindenki megy 90-el főúton pl...
Ha itt a szuzukis csak 80-al megy akkor az őzek vígan átmennek előtte (vagy más csapja el)
erdős részen én még 70-el sem megyek pont emiatt, pláne nem ilyen tájt (sötétedés, amikor megindulnak ezek a "barom" őzek)
éjjel meg úgy megyek mint a csiga és ennek hála eddig HÁROM!!!! vadbalesetet úsztam meg azzal, hogy nem mentem 90-el csak 60-70-el.
"és ennek hála eddig HÁROM!!!! vadbalesetet úsztam meg"
Én egyszer 45-tel ütöttem el őzet, jobbról kiugrott éjjel a bokrok közül. Akkor voltam a gyorsításos fázisban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!