Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A forgalom ritmusára lehet...

A forgalom ritmusára lehet hivatkozni gyorshajtás esetén?

Figyelt kérdés
Lakott terület tábla előtt nem fékeztem le, mindenki más is 80-90 km/h-val ment, nem akartam fékezni emiatt. Éppen volt sebességellenőrzés is a községben. Ilyen esetben szerintetek meg sem büntetnek vagy erre lehet hivatkozni, ha mégis?
2017. dec. 10. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell minden miatt lefékezni"

mi az a minden? ennyi erővel a gyalogos se számít, a piros lámpa se számít, a sebességkorlátozó tábla se számít...csak nyugodtan haladj, mert a többi is azt teszi :D

2017. dec. 11. 08:51
 12/14 D. Brasco ***** válasza:
100%
Ekkora kretén dumát mint ez az "ütem" még nem hallottam a gyorshajtás megmagyarazasara!
2017. dec. 11. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor gondolom az ütem itt is fontosabb, mint az, hogy egy tábla miatt fékezzen mindenki."

Picinyem, a tábla nem javaslat, nem tanács, hanem utasítás. Persze ezt nem mindenki tartja be, de akkor ha épp lefotózták, fizessen, ne picsogjon!

2017. dec. 11. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
Megérdemled a bűntetést, mert nagy az arcod! Miért általánosítassz, hogy mindenki? Én a helyedben közmunkán dolgoznám majd le, hogy lásd milyen jó az út mellett száguldozó autók közt dolgozni.
2017. dec. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!