Nemetorszagbol gyorshajtásos birsag? Nemertem?
Sokat segítene, ha láthatnánk a levelet, vagy a szövegét.
Szokott lenni egy számlaszám, oda fizetsz, költsék patikára, aztán annyi.
Egyszer Labanciából én is kaptam egy olyan bírságot (a Brenner hágón fényképeztek le), amely mellett volt angol nyelvű levél is. Gondolom feltételezik, hogy egy külföldi jobban megért egy rövidített angol magyarázatot, mint egy német jogi szöveget.
Úgyhogy ez elképzelhető.
" költsék patikára, aztán annyi."
Ja, pl, ha 100-as táblánál 150-nel mentem, akkor is a hülye rendőr a hibás...vagy autópályán a másik se.gébe mászok, akkor is a rendőr költse patikára... ez aztán a hozzáállás.
"Ja, pl, ha 100-as táblánál 150-nel mentem, akkor is a hülye rendőr a hibás...vagy autópályán a másik se.gébe mászok, akkor is a rendőr költse patikára... ez aztán a hozzáállás"
Kezicsókolom Mindentbetart Marika néni. A hülye friccnél 60 - nal kell menni főúton kamionnal, aztán képes 15 eurót bírságot kiküldeni mert 72 - vel száguldottál.
Na, azt tényleg költse gyógyszerre.
"Kezicsókolom Mindentbetart Marika néni. A hülye friccnél 60 - nal kell menni főúton kamionnal, aztán képes 15 eurót bírságot kiküldeni mert 72 - vel száguldottál.
Nagyon helyes. Belerokkansz, ha befizeted a kamionos béredből? Leszegényedsz, vagy mi? ne menj 72-vel és akkor nem lesz ilyen gondod... Otthon a hülye magyarnál 30ezernél kezdődik...mellesleg senki nem mondta, hogy mindenki mindent betart, de azért nem mindegy, hogy autópályán 100-as korlátozásnál 150-nel mész, vagy 72-vel a 60-asnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!