Keresek egy megbizható műszert, amivel elkerülhetem a gyorshajtásos fotókat! Tudtok ilyet ajánlani? Csak olyan írjon, aki tapasztalatból meri ajánlani!
Figyeld a táblákat, és ahol korlátozás van, ott menj lassabban. Ahol lehet gyorsabban is, ott gyorsabban. Én is most szaladtam bele 2-be is 3 hét különbséggel, majdnem ugyanazon a helyen.
Teljesen megértelek, de tényleg csak az a módja, hogy ne száguldozz. Én is mondhatnám, hogy rohannom kell mindenhova, mert a pici babám nyűgös, de a rendőröket ez (sem) igazán érdekli.
Elvileg a gagyi lézerblokkoló is működik, de érdemesebb a 100 ezres árcédulától felfelé keresni.
Tehát ami neked kell, az a lézerblokkoló. Méghozzá olyan, hogy elől és hátul is legyen blokkoló fej a kocsidon.
Innentől a google a te barátod. Egyébként ha egy elmebeteg száguldozó vagy, akkor jó eséllyel 1-2 hét alatt visszahozza az árát.
De inkább közlekedj szabályosan, mert kifogásod akkor is lesz, ha már elütöttél valakit, sajnos akkor sem fog senkit érdekelni. Ezt gondold meg.
Figyusz :) most nem oktatni szeretnélek hanem egy tanácsot adnék!
Hiába vagy új ne futkoss ha tudod hogy mindíg fél órával előbb kell odaérned mert útközben telóznak vagy valami hogy megváltozott az időpont akkor inkább indulj el fél órával előbb mint sem bajod történjen útközben!És akkor ha telóznak hogy előbb kell odaérni akkor sincsen gond!és be tudod tartani a sebességet is :)
Nekem symorp gps-em van tmc-képes viszont ehhez külső antenna kell én úgy tudom 20 ezer forint volt,már biztosan kapni olcsóbban.Ha az országban nincs blokkolva a tmc akkor antenna nélkül is jelezni fogja hogy van valami...Igaz nekem nincs antennám s nem is használom a tmc-t viszont ha előttem mérnek akkor kijelzi és csipog is (ezt sajna még nem volt szerencsém kipróbálni mert nem használom sokat csak akkor amikor nem tudom merre kell menni),ha gondolod és veszel egy gps-t igo8-al akkor adok egy programot ez is igo8 de bővített(ha még meg van a gépen). Minden esetre ne hajts gyorsan mert felesleges ,mond meg a főnöködnek szépen nyugodtan,hogy ne haragudjon meg de mi lesz ha baleset történik?Vagy ez miatt ártatlanok kerülnek kórházba. Amúgy fizeti neked a büntetéseket? mert ha nem akkor szóvá kell tenni :) ha nem vagy gerinces akkor mindíg is ugráltatni fognak (tudom én hogyan megy ez)....nálam a cukrászatban van így...csak sajna még nem volt alkalmam beolvasni
oppsz..... szerintem olvasgass:
www.szigetshop.hu
index fórum (forum.index.hu) Lézer és radardetektor a gyakorlatban topic.
jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!