A forgalom ritmusára lehet hivatkozni gyorshajtás esetén?
Figyelt kérdés
Lakott terület tábla előtt nem fékeztem le, mindenki más is 80-90 km/h-val ment, nem akartam fékezni emiatt. Éppen volt sebességellenőrzés is a községben. Ilyen esetben szerintetek meg sem büntetnek vagy erre lehet hivatkozni, ha mégis?
Ha mértek megbüntetnek és nem lehet erre hivatkozni.
2017. dec. 10. 22:26
2/14 anonim válasza:
Én szívem szerint a jogsitokat is bevonnám egy életre.Falu szélén lakom,6.ház vagyok s a sok paraszt 70-120 ig száguld be a fauba.Van 3 kislányom,kik nem tudják felmérni a sebességet a kocsiknak.Hogy menjenek át a zebrán,ha ijen f...kalapok vannak au utakon??????????????????????????????????????????????????Ha én elkapnálak,legfeljebb tolokocsival közlekednél utána.
2017. dec. 10. 22:53
3/14 anonim válasza:
Ha valaki ilyennel próbálkozna csak emelném a büntetést.
2017. dec. 10. 23:07
4/14 anonim válasza:
Lefordítom: Arra akarsz hivatkozni, hogy másokat is megbüntettek, nem csak téged és ezért el kellene engedniük a büntetésedet. Ez szerinted így helyes lenne?
Egyébként nem is kell fékezésre kényszerítened a mögötted haladókat, ha normálisan közlekedsz... Ha látod a táblát, akkor időben leveszed a gázról a lábadat és mire odagurulsz már 50 km/h közelében leszel. A mögötted lévő látja, hogy lassulsz, ezért ő is leveszi a lábát a gázról.
2017. dec. 10. 23:08
5/14 Alex Fly válasza:
Lehet rá hivatkozni. Akár a láthatatlan rózsaszín egyszarvúra is...
Csak éppen felesleges.
2017. dec. 10. 23:36
6/14 A kérdező kommentje:
23:08 : Akkor mi az "ütem-szabály"? Nekem azt tanították, hogy a legfontosabb az, hogy a forgalom haladni tudjon ütemesen és nem kell minden miatt lefékezni. Akkor gondolom az ütem itt is fontosabb, mint az, hogy egy tábla miatt fékezzen mindenki.
2017. dec. 11. 08:46
7/14 anonim válasza:
"A forgalom ritmusára lehet hivatkozni gyorshajtás esetén?"
LOOOOOL. Hogyneeee :D és majd mit mondasz, miért ütöttél el valakit 80-nal a zebrán lakott területen belül? mert tolták a segged? :D Most komolyan, tanultál kreszt? Tudsz vezetni? Akkor mi is a kérdés?
2017. dec. 11. 08:46
8/14 anonim válasza:
Időpont ma 08:46
Rosszul tudod, add vissza a jogsid. Az ütem a táblára vonatkozik arany szívem, nem arra, hogy 50-es táblánál menjen mindenki 80-nal, mert az ütem azt diktálja...
2017. dec. 11. 08:47
9/14 anonim válasza:
Tanították kreszen hogy lakott terület ötven max , kivétel ha a forgalom ritmusa többet enged?
2017. dec. 11. 08:49
10/14 anonim válasza:
Mellesleg nem ütem, hanem ritmus, magyarul vedd fel a forgalom ritmusát. De ez nem azt jelenti, hogyha mindenki gyorsan hajt neked is azt kell... a megengedett legnagyobb sebességgel haladj lehetőleg és indokolatlanul ne tartsd fel a többit. Az, hogy te az 50-es táblánál 50-nel mész az nem indokolatlan lassú haladás, ha a többinek nem tetszik előzzön meg, és fizessék ők a büntetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!