Káromkodsz vezetés közben, ha vki béna, bunkó, felelőtlen, stb?
Én nagyon sokat káromkodok, viszont ezzel levezetem a feszültséget, nem nagyon idegesítenek fel. Drága jó faterom szerint ne káromkodjak, mert felidegesítem magam. :)
Te hogy vezeted le a feszültséget?
Inkább megmosolyogtat, amikor az önjelölt Schumi nem tud 120-szal menni mögöttem, és kacsázik jobbra-balra. Előzne, de nem tud, és szinte hallom a fogcsikorgását. A 90 sosem elég, nyomni kell, bekapcsolva maradt a vasaló.
Egyszer egy ilyen Schumi előzött mindenen-zárón át legalább 120-szal, aztán egy km-rel arrébb ott volt az árokban. Remélem megérte. :)
De tényleg nem tud az ilyesmi zavarni, egy L200-ban nagyon biztonságban tudja magát érezni az ember. :)
Ezekkel az elmebeteg gyorshajtókkal úgy vagyok, hogy inkább előttem menjen, mint mögöttem, úgyhogy én is elősegítem az előzését lehúzódással, lassítással, hogy beférjen elém a majom.
Nem kell a hülyéje mögém. :)
A kedvencem, aki 90-nél megelőz 110-zel, majd a kanyarban utolérem, mert 70-nel sem tudja bevenni.
Persze ezeken csak mosolygok.
Káromkodni azoknak szoktam csak, akik súlyos balesetet kockáztatnak a felelőtlenségük miatt.
Miért lenne probléma megelőzni valakit, aki 90-nel halad? Az nem feltartás, nem önbíráskodás, annyi a megengedett maximum. Ha egy kanyargós szakaszon (ahol 70%-ban közlekedek) lassítok, akkor se fog könnyebben előzni a beláthatatlan kanyarok miatt. Tipikusan a semmi nem jó esete. A gyorshajtókat mindig a sebességet betartók zavarják, azaz az útakadályok. Ha 130-cal mennék, akkor is a seggemben autókázna valaki, mert ezek ilyenek.
Utána nyomok egy satut egy őz miatt, és ő lesz megsértődve, hogy felkenődött a 2 tonnás gallytörőjére, miközben nem tartotta a követési távolságot.
Menjen, ha tud. Ha nem, szopacs. :)
Idegbeteg donor.
Elhiheted hogy nem vagyok az ellenben ilyen hozzállással meg fogod találni a párodat az annyira hangoztatott szerv klinikán
Nem én fogom itt megmondani hogy legyen remélem te is érzed legbelül hogy már csak hisztizel hiába hivatkozol itt arra ami a papíron van leírva a kis pedómosolyoddal :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!