Káromkodsz vezetés közben, ha vki béna, bunkó, felelőtlen, stb?
Én nagyon sokat káromkodok, viszont ezzel levezetem a feszültséget, nem nagyon idegesítenek fel. Drága jó faterom szerint ne káromkodjak, mert felidegesítem magam. :)
Te hogy vezeted le a feszültséget?
Néha kicsúszik, egy "mit csinálsz, te fąszkalap?"
De csak ha egyedül vagyok.
Egyébként veszek egy mély levegőt és megyek tovább.
Ha valaki bénázik, rutintalan, stb, az sosem zavar, mindenki volt kezdő.
De ha valaki agresszív, nem tartja be a követési távolságot, tojik a többi autósra, az nagyon fel tud húzni.
Elég sűrűn szoktam, van hogy bemutatok vagy belenyomok a dudába azonban ehhez nagy baromságot kell csinálni... Alapjáraton nyugodtan, előrelátóan vezetek, viszont tempósan és nem szeretem a szarozást.
Nem vagyok rá büszke, nem vagyok a majd én megmutatom neki, mindjárt befékezek stb, megnyugtatom magam gyorsan utána és nem veszélyeztetek másokat ezért!
A rutintalanon én sem húzom fel magam, a tanulókra főleg odafigyelek.
A bénázásra azt értem, amikor pl. 3 km-es távolságban senki sincs a körforgalom közelében, de ő lelassít gyök kettőre és még jobbra is háromszor elnéz, mielőtt behajt. :)
Legutoljára tegnap. Egy főútról fordultam le jobbra kis ívben egy mellėkútra. Ugye itt nem nagy a tempó. A mellėkúton elsőbbsėgadás tábla is van (ez most lėnyegtelen) a kanyar belátható. Mikor már indexeltem láttam, hogy jön egy ember bringával. Lassítok, akkor mėg a saját sávjában (a mellėkút jobb oldalán volt) bambul jobbra. Abba az irányba amerről jöttem korábban nėzett, tehát az indexet láthatta.
Fordulok, az meg kiteker a kocsi elė kb 4m re. Fėk, megáll. Az is megáll, ės bambul.
#7 a "one speed driver" még a kedvencem, aki beáll egy sebességre teszem azt 70 km/h és mindegy hogy lakott terület vagy azon kívül, ő tartja...
Amerre én lakom eléggé kanyargósak az utak, viszont 90-re nyugodtan lehet törekedni (rendben nem ismeri az utat, rossz az útviszony megértem) csakhogy előzni nehéz itt ugyanakkor amennyiben azon a pár helyen nem jön össze az előzés akkor kénytelen vagy hosszú kilométereken át tolni. Itt teljesen mindegy milyen évszak van 50-60-nal mennek néha elérjük a veszélyesen gyors 70-et holott én 100-110-zel szoktam menni. A menetrendszerinti busz szokott itt 50-60nal menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!