Ma 2x2 sávos uton kapaszkodóról a szélső sávba soroltam, mögöttem kb 250-300 méterre egy kamion, más sehol. Lassan gyorsult az autó, a kamion utólért, be kellett mennie a belső sávba. Szerintetek indokolt volt a dudálása?
Olyan nincs, hogy egy 500 méterre lévő kamion utólér.
Van két kezelőszerv (gázpedál, váltó), meg egy műszer (fordulatszámmérő):
A váltó kettesben van. Gázpedál: finoman ráhelyezed a lábad, és lenyomod. A szőnyegig. Ott is tartod. Nézed a fordulatszámmérőt, piros előtt kicsivel felkapcsolsz. Besololsz, a kamion pedig szépen lassan tűnik el a tükörben.
Mert ugye nem 200-nél, meg 2500-nál kapcsolunk fel gyorsítás közben.
Ha csak nem egy cementeszsákokkal megrakott Barkas vagy Zuk a cégautód, bármilyen más járművel be lehet sorolni egy kamion elé.
Nem egészen értem. Kapaszkodóról a szélső sávba soroltál?
Tehát van egy kapaszkodósáv az emelkedőn, de van egy még szélsőbb is? Én még ilyet nem láttam.
"a kapaszkodósávra csak éles jobb kanyar után tudok ráfordulni" - honnan? Egy mellékútról hajtottál rá a főútra? Csak azért, mert akkor az ott érkezőknek elsőbbsége van.
Fordítsuk le magyarra: kiszédültél a kamion elé, amely egy emelkedőn nyöszörgött felfelé, nem toltad neki eléggé, meg viharvert is a tragacsod. A pilóta nem akart belassulni a kaptatón azért mert sügér voltál, ezért ráfeküdt a dudára, és a belső sávban kikerült.
"messziről látott kapaszkodni és a szélső sávban is."
Azért dudált, messziről látta, hogy mennyire "hycomat" vagy, kikerült, közben a duda nyelvén adta értésedre, hogy szívjál már vákuumot mert elé szédültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!