Lehetséges, hogy autólopás védtem ki?
Ma egy kereszteződésnél az Alleenál egy cigány gyerek elkezdett nekem kiabálni, hogy: " Bocsi, tudnál segíteni? Lerobbant az autóm, egy mercedes a túloldalon. - Én: miben segítsek? nincs vonóhorgom - cigány: eltudnám e vinni egy benzinkútra, a felesége terhes - Én: (lámpa zöldre vált) bocsi de én nem tudok segíteni, sietek. Cigány: Akkor b.. meg a k. anyádat te .... ge.i
Na már most, a benzinkút 150 méterre volt( 2 is ráadásul), látnia kellett volna, ha kocsival jön.
Meg ez a hirtelen szitkozódás, egy segítségre szoruló ember nem a villamossínek kellős közepén ácsorog, hanem rögtön mentőt/autómentőt hív.
7-es
Hol laksz, hogy még soha nem találkoztál cigánnyal?
Egyébként ilyen módszerrel autólopásról még nem hallottam, ellenben kirabolni már több ismerősömet is kirabolták ezzel a módszerrel. Nagyapámat még a 2000-res évek elején akarták kipakolni ezzel a módszerrel tulajdonképpen sikeresen (egy mellényt találtak üres zsebekkel), durva, hogy még 2017-ben is működhet ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!