Mit csináljak az autómmal, hogy feltörés esetén se tudják ellopni?
Biztosan Budapest legnagyobb autótolvaj királyai szövetkeztek ellened,csak hogy ellophassák a tizenéves volvodat!
Állj valami normális jol lathato nrm elhagyatott helyre azt csókolom!Ennel tobbet ugysem tudsz tenni!
Annyira ezen nem aggódnék.
De, ha mégis biztosítani kell, akkor néhány ezer forintért lehet venni kulcstartóméretű GPS jeladót.
Az akkut nem kell magaddal vinni. Elég a kábelt leszedni róla. Ha valaki el akarja vini szánt szándékkal pont azt a járművet, akkor úgyis mindegy.
Írd ki rá hogy eladó,motorhibás.
Én meg sem próbálnám elkötni XD
:D
Ez nagyon jó:D
Van amivel megnehezítheted, de lophatatlanná nem fogod tudni varázsolni. Ha nagyon akarják, akkor autómentőre felteszik és elviszik úgy hogy a rendőr végignézi.
Ha kiszeded az üzemanyagszivattyú biztosítékát, biztos vagyok benne hogy nem állnak neki hibát keresgélni
Én is az üzemanyag szivattyú biztosítékát javaslom, azzal kiegészítve hogy tegyél be helyette egy kiolvadt biztosítékot, így nem lesz feltűnő a hiánya.
Egyébként szerintem fölösleges túlaggódni a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!