Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak az autómmal,...

Mit csináljak az autómmal, hogy feltörés esetén se tudják ellopni?

Figyelt kérdés
Fent kell hagynom az autómat pesten, és kicsit tartok tőle, hogy lába kélhet. Szedjek ki pár biztosítékot? Vagy húzzak le valami csatlakozót? (Aksit nincs lehetőségem magammal vinni) 2005 Volvo Diesel.

2017. jan. 11. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Biztosan Budapest legnagyobb autótolvaj királyai szövetkeztek ellened,csak hogy ellophassák a tizenéves volvodat!

Állj valami normális jol lathato nrm elhagyatott helyre azt csókolom!Ennel tobbet ugysem tudsz tenni!

2017. jan. 11. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Őrzött parkoló, kamerás mélygarázs
2017. jan. 11. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Annyira ezen nem aggódnék.

De, ha mégis biztosítani kell, akkor néhány ezer forintért lehet venni kulcstartóméretű GPS jeladót.

Az akkut nem kell magaddal vinni. Elég a kábelt leszedni róla. Ha valaki el akarja vini szánt szándékkal pont azt a járművet, akkor úgyis mindegy.

2017. jan. 11. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Írd ki rá hogy eladó,motorhibás.

Én meg sem próbálnám elkötni XD

2017. jan. 11. 14:25
 5/7 Beviz Elek ***** válasza:
36%

:D

Ez nagyon jó:D

Van amivel megnehezítheted, de lophatatlanná nem fogod tudni varázsolni. Ha nagyon akarják, akkor autómentőre felteszik és elviszik úgy hogy a rendőr végignézi.

Ha kiszeded az üzemanyagszivattyú biztosítékát, biztos vagyok benne hogy nem állnak neki hibát keresgélni

2017. jan. 11. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is az üzemanyag szivattyú biztosítékát javaslom, azzal kiegészítve hogy tegyél be helyette egy kiolvadt biztosítékot, így nem lesz feltűnő a hiánya.

Egyébként szerintem fölösleges túlaggódni a dolgot...

2017. jan. 12. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Támaszd alá téglákkal és vedd le a kerekeket.
2017. jan. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!