Lehetséges, hogy autólopás védtem ki?
Ma egy kereszteződésnél az Alleenál egy cigány gyerek elkezdett nekem kiabálni, hogy: " Bocsi, tudnál segíteni? Lerobbant az autóm, egy mercedes a túloldalon. - Én: miben segítsek? nincs vonóhorgom - cigány: eltudnám e vinni egy benzinkútra, a felesége terhes - Én: (lámpa zöldre vált) bocsi de én nem tudok segíteni, sietek. Cigány: Akkor b.. meg a k. anyádat te .... ge.i
Na már most, a benzinkút 150 méterre volt( 2 is ráadásul), látnia kellett volna, ha kocsival jön.
Meg ez a hirtelen szitkozódás, egy segítségre szoruló ember nem a villamossínek kellős közepén ácsorog, hanem rögtön mentőt/autómentőt hív.
*autólopást védtem ki?
Igen, nem volt valami bizalomgerjesztő képe... :)
Amúgy senkinek se segítenék, aki így ismeretlenül rámordibál egy ilyen forgalmas helyen. Ki vagyok én?
Budapest legforgalmasabb központjában volt, nem a senki földjén, és piros volt a lámpa.
Amúgy a nő, aki mellette volt, azon egyáltalán nem látszott, hogy terhes lenne, meg ha az is volt, az nem az én felelősségem.
És elég sokféleképpen ellophatná a kocsimat. Vagy akár az értékeimet.
Egyértelmű, engem is jó párszor betaláltak ilyennel már. A rosszul van a felségem meg a terhes a feleségem, ez a duma ment mindig 100%. Azonnal a gázra lépni és elhajtani. Nyilván a piroson nem, olyankor bájosan szóval tartod és ha zöld lesz lelépsz.
Ha Smoke and Charm tag vagy akkor ilyenkor, na ilyenkor szereti mindenki ha kormolsz, jó nagyot oda a pofájába.
Egyik pillanatról a másikra már rohanna a tárcáddal, táskáddal, bármi értékeddel és az életben nem kapnál el. Eszedbe ne jusson megállni soha, ablakok felhúzni, ajtót belülről bezárni.
Engem még soha nem loptak meg, de már kellett végignéznem előttem lévő autónál egy ilyen szituációt. A kezüket kéne berakni a kocsi alá és padlógázzal áthajtani rajta a forgó kerékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!