Ha használhatnátok egy nagyobb teljesítményű sportautót, akkor nem élnétek a lehetőséggel?
Van egy tehetősebb ismerősöm, pontosabban a szülei azok. (25 feletti korosztály vagyunk)
Még csak nem is mondanám a barátomnak, ilyen parkolós találkozókon ismertem meg, nem vezet rosszul a srác, jó kocsija is van egyébként.
Az apja tart egy 2015-ös évjáratú BMW M5-öst, ritkán használják, de volt már szerencsém úgy is ülni benne,hogy az apja vezetett, és nem kímélte.
A srác úgy félévente egyszer kihozza közénk, én eddig összesen 3x ültem benne (persze csak utasként)
Viszont nem csinál vele semmi extrát, nem is várnám el,hogy megforgassa, de azért néha én úgy odalépnék neki...úgy megy vele mint egy átlag autóval, sőt a sajátját sokkal jobban rúgja.
Viszont a napokban, az éjszakai órákban Volkswagen Golffal jöttek oda mellénk,hogy megyünk e egyet...a srác mondta,hogy mehetünk, aztán 120-ig gyorsított, és hagyta elmenni a Golfot, azok meg még a középső ujjukat is mutogatták, és teljesen elhitték.
Még ha R32-es Golf lett volna (szinte biztos,hogy nem az volt) vagy egy agyonhúzott dízel, akkor sem tudta volna otthagyni az 560 lóerő körüli M5-öst.
Nem vagyunk már gyerekek, értem én,hogy kit érdekel kategória, örüljön magának a Golfos gyerek, és mesélheti a klubban,hogy otthagyta az M5-öst, csak én azt nem értem,hogy akkor minek ilyen autó?Vagy miért fogadja el egyáltalán a kihívást?
Tudom,hogy ennek egy kis gáz is elég, és megy a hátulja, nem hülyéknek való, és lehet,hogy én el is dobnám, tényleg nem erről van szó...csak a srác jól vezet, ismeri a kocsit, nem fél száguldozni, mert láttam már a saját autójával miket ment.
Nem tudom hová tenni, nem értem.
Ráadásul a 60 éves apja elrúgta a kocsinak pályán 220-ig is, és sokkal vagányabban ment vele.
Azt rögtön leszögezném,hogy álszent dolognak tartom,ha valaki azt mondja,hogy ő sem menne vele, bár biztos van ilyen...
Irigy is vagyok, közöm sincs hozzá, minek foglalkozok vele.Na ezeket már felesleges is beírni, ha a kérdésre segítenétek nem kioktató stílusban választ adni azért tényleg hálás lennék.
Amikor megkérdeztük konkrétan semmi választ nem kaptunk.
(ő többször is vezetheti az autót, és mint mondta vezeti is, ahogy észrevettem a méreteit is érzi, nem hiszem,hogy ilyen jellegű gondja lenne)
Köszönöm a normális válaszokat!
10-es, nem értem miért kell személyeskedés, attól sosem lesz igazad, még ha az érzet meg is van számodra.
Ha csak a 15 évesek gondolkoznának úgy ahogy én, akkor a Ferrarik 120-al mennének a pályán a külsőben, meg úgy mindenki más is.
Ennek a gondolkodásnak sem az érettséghez, sem az életkorhoz nincs köze.Főleg,hogy többnyire a luxusautók mennek 150 feletti tempókat a pályán, akinek meg ilyen autója van az nem hiszem,hogy a gyerekes gondolkodásával szerezte meg, és nem vehet mindenkinek az apja ilyet, még ha ez segít is nekünk elhitetni,hogy nem mi vagyunk a balfékek, hanem ő a szerencsés.(már aki így gondolja ugye...)
Persze az ő céljuk nyilván nem az,hogy lesöpörjenek mindenkit, hanem sietnek, de azért megnézném,hogy ezek közül ha 10-nek odaállnék a kisebb teljesítményű autómmal, akkor hány akarna helyretenni (10/10 vagy csak 10/9?)
Továbbá ha a párunkat rajtakapjuk akkor a szeretőt meg is hívhatjuk egy kávéra, mert most mit balhézzak én idegen férfiakkal egy nő miatt?nem?
Vagy ha az 50 kilós Pisti pofán ver akkor nem ütök vissza, pedig mindenki tudja,hogy én 100 kilós boksz világbajnok vagyok, és biztos mindenki megérti,hogy nem ütöttem vissza.
Vagy ha már itt vagyunk, ha az 500 lovas autómnak arcoskodik egy 1xy lóerős gép, akkor talán helyreteszem, mert azért ez sem mindennapos.
Egy szó mint száz, senkit sem érdekel a másik véleménye, de közben mégis mindenki mások véleményére ad, és úgy viselkedik.
Én is ugyanazt tudom mondani: nem kérdés, hogy minek az autó, hiszen írtad, hogy az apja használja, ő pedig tolja neki. És hogy a haverod miért mondott igent a versenyre? Mert lehet szégyellt nemet mondani, vagy csak rajtversenyt akart, 200-al versenyezni. ELég volt 120-ig is lehagyni a Golfot, nem kell neki tovább hajtani.
Azt tudod, hogy a Bugattik 70-80%-a egy garázsban tölti az életét, és sok közülük még csak le sem volt padlózva soha az életben? Ahhoz mit szólsz?
Bizony, értelmes ember megérti és tudja, hogy miért nem üt vissza a 100 kilós boxbajnok az 50 kilós Pistikének. Te úgy látszik nem tudod.
A rajtakapott szeretőt sem kell megverni, max elküldeni. Tök kussban, nyugodtan összepakolod vagy az ő, vagy a saját cuccaid, és elmész/kirakod. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!