Ebben a helyzetben kit tartotok NAGYOBB hülyének?
Ma délután a szentendrei úton mentem hazafelé, jött egy fehér BMW, szerintem F11.
Már a tükörben láttam,hogy hol itt,hol ott jön, szlalomozgatott, és bizony ment 100 felett.
Egy idősebb sofőr a külsőből átment a belsőbe, a BMW elkezdte tolni, mire az öreg a Focussal elkezdte villogtatni a féklámpáját, és direkt beállt egy furgon mellé, és tartotta annak tempóját, gondolom,hogy a BMW ne tudja előzni.
A BMW Békásmegyernél a benzinkút kanyarodójában megelőzte jobbról a furgont, az öreg meg gyorsan bevágott elé a külsőbe.
Meglepő mód a BMW se nem refizett, se nem dudált, csak ment a Focus mögött.
Végül Budakalásznál megtudta előzni, és padlógázzal el is húzott.
Nem vitatom,hogy mindkettő hülye, de valahogy én mégis a Focusos öreget tartom nagyobb baromnak.
Sőt, még azt is kinézem,hogy a BMW-snek komoly dolga volt, mert egy igazi tahó az dudált, meg villogott volna mindenfelé, ő meg "csendben" tűrte, hogy valaki rendőrnek képzeli magát.
A Focus sofőr...
Alapból ha meg akar előzni egy autó ,akkor segítesz neki és visszaveszel a tempóból ,hogy biztonságosan tudjon megelőzni ,nem pedig beállsz elé (akármennyire is siet az illető)! Az már utána az ő dolga ,hogy ha netán véletlenül a fára tekeredik...
7-es
Linkeld ezt a törvényt, légyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!