Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ti gondolnátok, hogy fizető...

Ti gondolnátok, hogy fizető parkolóba érkeztetek ide behajtva (LINK)?

Figyelt kérdés

[link]

Jól gondolom, hogy a parkolótársaság nem gondoskodott a megfelelő tájékoztatásról, ami pedig alapvető feltétele a parkolódíj szedésének?

2017. febr. 9. 20:19
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, erre így nem gondoltam. Mondjuk az ellentmondáshoz már számos olyan pontom van amivel a parkolótársaság szembe megy, amit paragrafusokkal tudok alátámasztani az ügyemhez, ez a tábla dolog csak egy plusz lenne, a több jobb alapon. Úgy gondoltam ha már védekeznem kell akkor minden szóba jöhető ponton próbálok szembemenni velük a legbiztosabb siker érdekében. De amennyiben perré alakul az ügyem úgyis ügyvéd kezébe adom, aki az ilyesmit keni vágja majd.
2017. febr. 11. 11:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Ja csak még annyit ne feledj, hogy ehhez a ponthoz akkor még míg fennáll a helyzet készíteni kell valami lehetőleg videófeltvételt arról az útvonalról ahoonan ezt a tábla nélküli utcát eléred "P ZÓNA" tábla láthatósága nélkül ha valóban van ilyen szakasz. Táblát bármikor kibiggyeszthetnek, ha van eszük meg is tennék gyorsan.
2017. febr. 11. 11:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Erre sem gondoltam így hirtelen, köszi :) A jövőhéten készítek egy videót.
2017. febr. 11. 12:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyértelmű! :-)
2017. febr. 11. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!