Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ti mit gondolnátok akkor...

Ti mit gondolnátok akkor amikor ilyet láttok?

Figyelt kérdés

2x2 sávos útra kanyarodunk ki, egy kanyarodó jobbra, egy balra, és egy a szembe forgalom számára.

Állunk a pirosnál, előttem egy Ford Connect Transit, én vagyok a második a lámpánál.

Jön egy BMW E34, megelőzi a sort a szemből érkezők sávjából (értelemszerűen akkor éppen nem jött senki,ez nekünk baloldalt van), beáll a Ford elé, majd kényelmesen visszatolat,hogy még a lámpát is lássa.

A Ford áll, telnek a másodpercek, majd gondol egyet,és szépen elmegy jobbról, és beáll a BMW elé, ragaszkodva az első helyhez.

Ezt tegnap láttam, én őszintén jót nevettem, és hiába gyerekes, meg gondolom sokak szerint hülye is, de azt mondom jól tette.

Nagyon egyszerű, gyerekes gondolattal, de nem mindennapi módszerrel "bosszút" állt a sort előző BMW-n.

2016. febr. 26. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazából jogos a dolog meg poén,de sokat nem ér vele mert a zöld után úgyis megelőzi tökön paszulyon át is a Bmw-s mert ezek ilyenek.
2016. febr. 26. 15:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt gondoltam, viszont a Fordos is nyomta, a BMW meg nem sokkal ezután másik irányba kanyarodott.
2016. febr. 26. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt a fordosnak szurkolok, másrészt egy ilyen manőverhez már muszáj a piroson átmenni és ez adott esetben a zebrán vagy a keresztező úton haladókat veszélyeztetheti. Ráadásul csak felidegesítik egymást a felek, ami növeli a balesetveszélyt.

Mindazonáltal egy alkalommal én is játszottam hasonlót.

2016. febr. 26. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Velem is volt egyszer hasonló. Egy Seatos jött mögöttem, akinek rosszul volt beállítva a lámpája, és vakított, mint az állat. Jeleztem neki a féklámpával(2x villantottam vele), és ő erre megsértődött, és felnyomta a reflektort, majd fél perc után megelőzött. Utána én is felnyomtam neki, és valahogy kialakult egy "verseny". :D Úgy lett vége a történetnek, hogy 170-nel elrobbantottam mellette, persze este volt, és szinte forgalom sem volt.

Stresszlevezetőnek és adrenalinbombának nagyon jók az ilyen esetek. :)

2016. febr. 26. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Az nem szokott tetszeni amikor valaki szemfülesen kielőzi a sort (mint amikor most aki a BMWvel volt) de az már egyenesen paraszt aki elkezd szívózni és csakazértis elé állok csakazértis visszaelőzöm csakazértis megmutatom. Reggelente munkába menet rendszeresen egy Fordossal szoktam összeakadni. Amikor kimegyek az országút felé még a település vége tábla előtt beér. Nem gyorsítok csak a település vége tábla után. A többi autós is és összeáll egy kocsisor. De az direkt erre számít hogy mi a többi autós akik előtte megyünk nem fogunk gyorsítani amíg ki nem érünk az országútra. Jön mögöttünk végig azt a tábla előtt 50 méterrel felbőg a büdös dízelmotorja azt letipor mindenkit. Az országúton meg amikor mi a kocsisor utolérjük mert a Fordos megy 90-el, a többi autós meg 100-al. De ha valaki meg merné próbálni megelőzni akkor felgyorsít 120-ra meg elkezd befelé húzódni az út közepe fele. Hülye az ilyen.
2016. febr. 26. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Fordosnak igaza van, a bmw-s ne tolakodjon...
2016. febr. 27. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyiknek sincs igaza. Inkább szánalmasak.
2016. febr. 27. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogyha a ford ott áll meg, ahol a vonal/az a pont, ahonnan épphogy látni a lámpát, akkor nincs szükség teljesen feleslegesen megmozgatni némi üzemanyag árán a verdát és "bosszút" állni.

Meg azt, hogy a rendőrség közlekedésrendészeti részét kirúgnám, hiszen az általuk végzett munkát (mérés), hatékonyabban elvégzik a gépek, rájuk meg akkor lenne csak szükség, ha az ilyen "akreszvajonmiii" egyéneket kivonná a forgalomból.

2016. febr. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!