Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondolnátok rólam?

Mit gondolnátok rólam?

Figyelt kérdés

18 éves, fiú vagyok. Mi lenne a véleményetek rólam, ha 1 Mercedes-el mennék néhány napig suliba?

Van 1 saját autóm, nem drága autó, azzal szoktam iskolába járni, meg busszal. De 1 jó barátomnak van 1 Mercedes-e, és mondta, hogy szívesen kölcsön adja.

Mi lenne rólam a véleményetek, ha leparkolnék a suli előtt?

A viselkedésem, nem változna. Nem vagánykodnék, csak azzal mennék iskolába.

Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom.

2016. dec. 6. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen Merci, egy szakad A140-es, vagy esetleg egy fiatal S420-as?

Sokan biztos furán néznének rád, meg menne a pletyka, de nem kell velük foglalkozni. Én például örülnék neki (örültem is) mikor egy kolléga jó autóval jár (osztálytárs, egyetemen csoporttárs, munkahelyi kolléga).

2016. dec. 6. 20:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó állapotú, E 290-es.
2016. dec. 6. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Semmit, illetve leszrnám, tőlem akár t-34-essel is mehetsz suliba.

Jobb kérdés, hogy minek akarsz egy olyan kocsival suliba járni, ami sokat zabál és nehéz vele parkolni. Tippem szerint azért, mert többnek akarod mutatni magadat, mint ami vagy.

2016. dec. 7. 02:25
 4/9 anonim ***** válasza:
azt hogy ez biztos sötétbőrű
2016. dec. 7. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy ki mit gondol? Egyesek még autót is az alapján vesznek hogy mit fognak gondolni róluk. Teljesen hülyeség. De azért suli előtt ne parkolj vele mert nekidőlnek vagy meghúzzák te meg magyarázkodhatsz majd a gazdájának.
2016. dec. 7. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:

"Nem vagánykodnék"

Legalább magadnak ne hazudj.

2016. dec. 7. 12:45
 7/9 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: köszönöm a rendes választ.

3. válaszoló: a fogyasztása az autónak megfizethető, parkolni meg tudok szóval nem gond ha nehéz vele parkolni. Azért szeretnék ilyen autóval menni, mert nagy élmény vezetni, illetve van rá lehetőségem.

4. válaszoló: miből gondolod? Ha igen baj lenne?

5. válaszoló: köszönöm, a rendes választ.

6. válaszoló: nem hazudtam. Tényleg nem vagánykodnék. Több okból is:

- tisztelem az embert akié az autó.

- nincs értelme, nem lennék előrébb, sem barátkozás szempontból ,sem csajozás téren sem.

- mivel kell közlekedni a Merci tulajdonosának is, szóval nem kölcsön kérném az autó, hanem cserélnénk pár napra. Szóval én elvárom, hogy vigyázzon az autómra, cserébe ugyan ezt kapná.

2016. dec. 7. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó írásod 6. pontja alapján én azt mondom, ne cserélj autót senkivel! Méghozzá azért, mert az egy dolog hogy Te vigyázol rá, ő is a tiedre, de a közlekedés, a forgalom nem egy emberből áll. Mi lesz akkor, ha valaki összetöri, neked megy, stb. Akkor bizonygatni kell még az ártatlanságodat is, amit vagy elhisz a tulaj, vagy nem. Ha ki akarod próbálni esetleg úgy tedd, hogy ott van a gazdája is. Hozzáteszem, én még ilyen esetben is csak olyan helyen vezetném, ahol nincs forgalom.

2016. dec. 8. 09:05
 9/9 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló: köszönöm szépen, nagy igazságot mondtál. De bízom, benne, hogy nem lesz semmi baj, illetve, ha lenne megtudnánk beszélni.

Vezettem, már az autóját, 1-szer ott ült mellettem, de 1-szer egyedül is. Nem szálltam, el magamtól. úgy vezettem, mintha a sajátom lenne, amit a saját pénzemből kell fenntartanom.

2016. dec. 8. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!