Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok rólam?
Tudom, leírásból nehéz következtetni, és lehet hülyeség is kiirni ilyet...
Külső: 193 cm vagyok, 83 kg. Nem vagyok kövér. Konditerembe, futni rendszeresen járok, és ez szerencsére látszik is úgy-ahogy. Sötét barna szemem van, és fekete hajam. Mai divatnak megfelelően felnyírva, felül hosszabb, de nem ecset. Visszafogott...
Mondták már páran hogy jól nézek ki, helyes vagyok, de úgy igazán közeledni egyik lány se közeledett annak ellenére hogy tetszek párnak. Jól öltözködöm, erre nagyon figyelek.
Belső: kedves vagyok, nagyon figyelmes, és nagyon tudok kötődni és szeretni. Szeret a romantikus, és néha a másoknak túl nyálas dolgokat is. Erre viszont vigyázok, hogy kívülről keménynek tűnjek. Ez nem esik nehezemre mert végülis tényleg nehezen nyílok meg... Csendes vagyok, nem beszélek sokat. Néha viszont eljárok bulizni. Imádom az állatokat. A gyerekekkel is jól megvagyok... bár az a téma kicsit idegen még tőlem. Nem tanulok a legjobban... nem azért mert nem menne, csak én jobban szeretek arra figyelni ami engem érdekel. Zenei stílusom: bármi ami jó :) rock (főként nemzeti rock), rap (Mr. Missh, G.w.m.), akár magyar népzene, és tényleg még akármi. Szeretek hülyéskedni, de komoly dolgokról is szívesen beszélek, segítek. Viszont kissé gátlásosnak tartom magam. Még is nehezen viselem ha valaki irányítani akar. Nem félek kiállni magamért, és nem csak szóban. Nem vagyok agresszív vadállat, de ha kell megvédem magam. Néha kicsit egoistának tűnhetek, vagy magamnak valónak. Eléggé féltékeny vagyok. Nem játszok lányok érzésével, eléggé érzékeny vagyok. Jah, és 16 éves :)
Én nagyjából az ellentéted vagyok (könnyen megnyílok, barátkozok, sokat beszélek, tipikusan egy vezetőegyéniség vagyok: van véleményem, amit nem titkolok). Bár nem vagyok érzelgős, de a romantikát minden mennyiségben szeretem.
És érdekes módon az olyanfajta fiúk tetszenek, mint te. Csendes, zárkózottabb, biztonságot adó, de bújós fiúk. A rossz az, hogy eddig csak cicafiúknak, folyton bulizósoknak, vagy olyanoknak tetszettem, akik nekem nem. (jó, bár nekem nem azok a tipikus szépfiúk jönnek be -akiknek én-, hanem inkább a komoly, intelligens, bújósak, akik hasonlóan gondolkoznak a dolgokról, mint én. )
Viszont a bulikat ki nem állhatom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!