A PÁV vizsgának mi értelme van?
én is korlátozottat kaptam,5 évente bizonyítanom kell.mivel a képességvizsgálat ment ezért az elmémbe kötöttek bele.na mindegy,a lényeg az hogy ez nem jelent semmit mintahogy az sem aki alkalmatlan minősítést kap mert próbálkozhat újra.
"Még mindig nem adják meg minden birkának"-de volt idő amikor megkérdezték a jelentkezőtől hogy milyen kategóriát szeretne,és arra kapta meg korlátlanul.szerinted akkoriban hány jelentkezőt találtak alkalmatlannak?az orvosi alkalmasságit meg hagyjuk,elméletben jól hangzik csak a gyakorlatban másképp néz ki a dolog.
bizony,némi videojátékos előélettel nincs mitől tartani.
" Most a C-s rutin/forgalom is egy vicc volt kb, összesen vezettem vizsgával együtt 6 órát tehereautót,"
Most akkor te PÁV nélkül kezdtél neki a C kategóriának? Bátor:D
"Ahogy fentebb is írták, ha valaki odamegy és nem ért a géphez vagy a kontrollerhez mert gyerekkorában csórók voltak és nem jutott neki, akkor megszívja az egészet és alkalmatlan lesz."
Úgy 25 évvel ez előtt senki nem nyomta sem a CS-t sem a COD-ot és mégis átmentek PÁVon. A készülék használatához nem kell előképzettség, csak legalább 80-as IQ.
Megértem , hogy neked valami kibírhatatlan világfájdalmad van a PÁV miatt, de ha attól még nem szűnik meg az intézmény.
Úgy is most fogsz diplomázni, minek neked a PÁV? A C kategóriát PÁV nélkül is beírják a jogsiba, dolgozni nem fogsz vele, külföldön senki sem kéri, akkor meg nem mindegy? :D
Amúgy a PÁVhoz kell 2 éves jogsi?
Szerintem jó ötlet ez a Páv. Ugyan is léteznek mentálisan beteg emberkék akiknek nincs normális reakció, szenzormotorikus tehetségük; pl vészhelyzetben lefagy az agya, nincs helyzet felismerő képessége, stb.
Ezen a vizsgán az ilyeneket szűrik ki. És inkább itt vesszen az a 9ezer forint, mint ha C,E,D jogsi valamelyikébe bele kezdesz, -ami több százezer forint- és nem tudod elvégezni.
Am a páv nem csak videójátékról szól hanem 180kérdéses pszichológiai vizsgálat, fotomemória teszt, helyzet felmérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!