A bkv -sok azt hiszik rájuk nem vonatkozik a kresz?

"Durva szabálytalanságot be kell jelenteni. Persze úgy jobb ha van róla felvételed."
És felvétel nélkül mit ér el a bejelentéssel?

11
Gondolkodj kicsit.
Ha tényleg nem jössz rá megírom.
De IQ20 felett ezt ki lehet találni.

Kedves Kérdező! Nem téveszted össze a BKV sofőröket a TAXISOKKAL????
Ez utóbbiak, tényleg soha és semmiképp nem tartják be a szabályokat.
Viszont. Ha Te valamikor is vezettél volna buszt vagy akármit akkor rájönnél, hogy hogyan viselkednek veled a közlekedés többi résztvevői.
(gondolom pasi vagy)
Vannak helyzetek amikor pl. busz, főleg csuklós busz nem tud itt vagy ott befordulni, így igen is ki kell hogy erőszakolja a számára legjobb szituációt.
Sokszor nem engedik ki őket a megállóból, akkor "kénytelen", hogy ráhúzza a sokadik autóra a buszt egy kicsit.
Vagy egy semmi pillanatig sem tartó kereszteződés.
Akkor ha épp, hogy becsusszan, de már pirosra vált a lámpa, akkor is be kell fejezze azt amit elkezdett, mert nem ragadhat be egy forgalmas kereszteződésbe.

10-es vagyok
Nem smafu, pont azért írtam, hogy nem mennek 50-60-al, mert az egy modern csuklós busznak is túl sok.

Igen, ezt már én is észrevettem a buszoknál.
Miért van ez?
Rengetegszer állnak megállóba be, ki, index jobbra-balra, aztán már idővel megkeverednek, előbb kanyarodnak, aztán indexelnek.
Tolerancia, meg sokan nem nagyon engedik ki őket, inkább fordul kifele egyből, és akkor betojnak az autósok.
Muszáj neki, ha haladni akar időre.
Légy kicsit türelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!