Ezek az emberek azt hiszik, hogy autóban ülnek?
Senki sem kényszeríthet arra hogy gyorsíts vagy lassíts vagy valami szabályt szegj. Olyan nincs hogy "tol". Nem fog neked menni mert ő gyorsabban akar menni és nincs kedve előzni :D
Egyszerűen hagyd figyelmen kívül azt hogy a seggedben van, csak arra figyelj hogy ne vészfékezz és ne pont akkor akarj előzni pl egy biciklist mikor ő téged.
> „csak arra figyelj hogy ne vészfékezz”
Büdös hülyegyerek meg ott dögöljön meg. P***ért nem néz szét, ha a labdája után szalad, mi?
Amúgy a kedvenc esetem ilyenekkel az volt, hogy 110-zel mentem a bekötő úton, hetente járok arra, ismerem. A tranzit meg jön utánam, és elkezd tolni. Az úton van egy kis törés, meg a végén egy élesebb jobb kanyar, előbbin simán átmegy a kocsi 120-szal, az utóbbin a 80-90 már húzós. A tranzitos a töréstől megijedt, én meg ugye nyugisan mentem 110-zel, le is maradt, gondoltam belátta, hogy megyek rendesen. De nem, hanem újra felzárkózott mögém. A kanyar előtt időben elvettem a gázt, motorfékkel lelassítottam 90-re, és szépen bevettem a kanyart, sávon belül maradtam. Kifelé jövet meg azt néztem a tükörből, hogy ő meg a szembe sávban jön. Ha épp van szembejövő, akkor csúnyán ott marad valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!