Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bp-en keresztűl kell mennem...

Bp-en keresztűl kell mennem hamarosan személykocsival. Ez gáz, hogy parázok ettől?

Figyelt kérdés

Van jogsim csak már régen vezettem kocsit.Akkor is csak vidéken,országúton meg városon belűl.Most meg dél Pestről kell rövidesen átmennem kocsival észak Pestre.

Egy rokonunkat kell átvinnem. Eddig főleg gyalog közlekedtem Bp-en a járdán és láttam, hogy sok sávos úton mint az őrült rohannak a kocsik. Elsősorban attól félek, hogy a belső sávból, ha megyünk kb. 50-el,hogy lehet a kűlső sávba átmenni? Nem is jobbról van a kormány,hanem bal oldalt van.Ráedásul kölcsönautóval kell menni,minden autó más és más.

Ez gáz, hogy ennyire parázok?

2016. nov. 26. 15:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ha így félsz, akkor probálj meg kimenni a 0-sra, amin a Dél-Pesten az M5-s út feljutatt rá.

Bár ott még nagyobb állatok vannak, mint a városban.

Ja és vegyél megyei matricát.

2016. nov. 29. 16:21
 32/32 A kérdező kommentje:
Ezért a pár km-es útért nem érdemes havi megyei matricát venni. Inkább nem használok autópályát. A jobbra sávváltásban az a nehéz, ha pl azonos sebességgel halad a kocsisor, mindkét sávban, akkor nem lehet felmérni a jobb oldalon mögöttem levő autó sebességét, hogy jobbra be tudok e menni elébe.
2016. nov. 30. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!