Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bp-en keresztűl kell mennem...

Bp-en keresztűl kell mennem hamarosan személykocsival. Ez gáz, hogy parázok ettől?

Figyelt kérdés

Van jogsim csak már régen vezettem kocsit.Akkor is csak vidéken,országúton meg városon belűl.Most meg dél Pestről kell rövidesen átmennem kocsival észak Pestre.

Egy rokonunkat kell átvinnem. Eddig főleg gyalog közlekedtem Bp-en a járdán és láttam, hogy sok sávos úton mint az őrült rohannak a kocsik. Elsősorban attól félek, hogy a belső sávból, ha megyünk kb. 50-el,hogy lehet a kűlső sávba átmenni? Nem is jobbról van a kormány,hanem bal oldalt van.Ráedásul kölcsönautóval kell menni,minden autó más és más.

Ez gáz, hogy ennyire parázok?

2016. nov. 26. 15:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

"Bevallom,a forgalmi vizsgán meghúztak.Jól csináltam mindent,csak az utolsó percben,amikor le kellett állnom az út szélére,akkor a vizsgabiztos belenyúlt a kormányba,mondván,hogy én egy ott lévő kukához értem volna."

Konkrétan nem ismerek olyan embert, akit elsőnek átengedtek volna az utóbbi 7-8 évben vizsgázó ismerőseim közül. Abszolút nem számít, hogy megbuktál-e egyszer vagy akár többször, vagy sem.

2016. nov. 26. 22:09
 12/32 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó: ez az ismerőseidet (vagy éppen téged) minősít. Én elsőre átmentem és az ismerőseim nagy része is. :)
2016. nov. 26. 22:22
 13/32 A kérdező kommentje:
Másodszorra sikerűlt a vizsga.Szerintem ez a vezetés nem az életkortól,nem attól függ ki fiú vagy ki lány.Lehet, hogy nagy rutinos ürge épp nekimegy a villamosnak vagy épp egy teljesen kezdő hibátlanul át tud vezetni.
2016. nov. 26. 22:40
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért is minősíti te nagyon okos? Engem 2-er megvágtak B kategórián a forgalmin most mégis C,D,E kategóriás jogosítványom. Ha valamihez nem tudsz érdemben hozzászólni akkor legalább butaságokat ne írj.

2016. nov. 26. 22:45
 15/32 anonim ***** válasza:

" Utolsó: ez az ismerőseidet (vagy éppen téged) minősít. Én elsőre átmentem és az ismerőseim nagy része is. :)"

Az persze, ez az értelmetlen idióta hozzászólás meg téged minősít.

Apám anno talán harmadikra ment át és soha nem okozott balesetet, pedig munkája közben is vezet. Szólok neki, hogy szégyellje magát, az őt minősíti és szépen adja le nekem a jogosítványát, innentől én viszem dolgozni :D

Érettségid milyen lett? Vagy van amúgy? Értelmes végezettség? Diploma? Havi kereseted? :D Hadd fikázzak már én is :D

2016. nov. 26. 23:07
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt nem tudom elképzelni, hogy a hátsó ülésről a vb belenyúl a kormányba.
2016. nov. 26. 23:24
 17/32 A kérdező kommentje:

16#. Nem a hátsó ülésen űlt,hanem elől. A hátsó ülésen az oktató űlt.

Apropó...mondta az oktató,hogy a vizsgán ha valami blődséget akarok csinálni, ill. csinálok, akkor ő hátulról az ülésem alá tesszi a lábát és nyomkodni fogja. Ha ezt érzem,akkor vigyázzak,mert valami nem jó.

2016. nov. 26. 23:31
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem okozott gondot átmenni elsőre. Mondd csak, a C, D, E kategóriákat hányadik nekifutásra sikerült megszerezni? Én nem adnék senkinek jogosítványt, aki legalább második próbálkozásra nem tud átmenni a vizsgán. Pláne nem hivatásosat.

Az hogy sorozatosan megbukdostok, az annak a jele, hogy még éretlenek vagytok, nem tudtok egyszerre több felé koncentrálni. Ez nem szégyen, előbb-utóbb kialakul ez a képesség, lehet fejleszteni is. Ha meg ennyire nem megy, akkor ott a busz, villamos, stb. Nem szégyen felszállni és lyukasztani. :)

2016. nov. 26. 23:47
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

Mindhárom kategória elsőre meglett és nyugodt lehetsz, hogy mérföldekkel többet és jobban vezetek, mint te valaha fogsz ;)

2016. nov. 27. 00:15
 20/32 anonim ***** válasza:
12%
Nem teljesen értem, hogy milyen módon sikerült képet alkotnod a vezétési stílusomról, illetve a hátam mögött lévő kilométerek számáról. Talán ismerjük egymást?
2016. nov. 27. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!