Attól a nőtől, aki ma 26 km-en keresztül szemben hajtott az autópályán, miért nem veszik el a jogosítványt?
Figyelt kérdés
Ennyire hülyéket miért hagynak hogy vezessen? Balesetet is okozott. A híradóban úgy nyilatkozott, hogy ő nem ismerte azt a szakaszt, nem értette hogy miért villognak rá... és mutatták ahogyan elhajt a rendőrségtől a saját kocsijával! Ez egy közveszélyes idi óta!! Nincsen jobb szó rá!2012. szept. 13. 00:38
1/13 anonim válasza:
Ok nagy tévedés, de nem okozott balesetet és nem volt részeg! Lehet friss jogsija van. eElég ilyenkor egy megrovás, hogy legközelebb jobban figyeljen.
2/13 anonim válasza:
Pedig szerintem megérdemelné, hogy bukja a jogsit.
3/13 anonim válasza:
Aki ANNYIRA hülye, hogy nem tűnik fel neki, hogy SZEMBE megy a sztrádán azt még utasként sem szabadna autóba engedni, nemhogy sofőrként!
Erre nem lehet ok, hogy friss a jogsija!
4/13 anonim válasza:
Itt az oktatásban van a hiba.A tanulók nagy része soha autópályát nem lát csak papíron kipipálják hogy megvolt az is.Tehát fogalmuk sincs mi merre hány méter egy pályán mégis megadják nekik a jogsit mert tudnak belterületén 50el gurulni.
5/13 Hunter92 válasza:
Első, de igen, balesetet okozott a figyelmetlenségével. És eleve az a szabály (legalábbis, amikor én megcsináltam a jogsit még az volt), hogy friss jogsival (2 év) szigorúbban veszik a szabályszegéseket. Egyébként a közúti közlekedés rendjének megzavarásáért eljárás indult ellene.
6/13 belapus válasza:
Az érthető, hogy nem ismeri azt az autópálya szakaszt, de a "Behajtani tilos" jelzőtáblát illene ismerni.
8/13 anonim válasza:
Nah ja, és nem vette azt sem észre, hogy villognak rá... észkombájn :D
9/13 anonim válasza:
Azért most így jobban belegondolva, a mai kor technikai vívmányai mellett olyan érdekes nekem, hogy a video kontrollt csak pénz beszedésre használják és nem pedig balesetek megelőzésre. Pedig a megelőzés szvsz sokkal fontosabb lenne, mint pl ki nem fizette ki a matricát.
10/13 anonim válasza:
ja ,nagy tévedés,aztán ezért szoktak ártatlan emberek meghalni.Sajnos egyre több az ilyen barom és nem lehet tudni mikor jön szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!