Autópályán 110-el menni nagyon gáz, és feltartó?
Külső sávban.
Nem értem 130 a határ 11el megyek személyautóval és előzgetnek kamionnal...
Egyáltalán kamionnal nem tilos előzni?
"11el megyek személyautóval"
A 11 után még egy 0 át képzeljetek oda! :D
110-es óránál a valóságban kb 95-100al mész ha 5évnél régebbi a gép. A limiter nélküli vagy 100-ra korlátozott kamionok minden további nélkül megelőznek.
Egyébként nem gáz, ezért van a külső sáv.
ha 110-el akarok menni akkor nem megyek fel a pályára, főúton szépen lehet menni 100-110-es tempóval, annyi falu meg nincs, meg alternatív utakat kell keresni, kis forgalmúakat.
én ha felmegyek autópályára belövöm a tempót 150-160 közé, ami a valóságban 145 körül mozog, az meg nem vészes.
osztrákban lakotton kívül, 100-al lehet menni, céges autóval mentem, magánügybe mentem vele, így tartanom kellett a seb. határokat, 110-120 körül mozogtam(3.0 TDi Audi) és kis Citroenek, meg egyéb autók előzgettek, de nem egy-egy, hanem igen sok, egyszer meguntam, utánaeredtem, egy új Insignia után áltam be, 180-nál leléptem a gázról, de ő ott volt elöttem, és ez csak főút volt, nem autópálya, oda nem mentem fel, de lehet egyszer rápróbálok mennyit mennek ott a népek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!