Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bp-en keresztűl kell mennem...

Bp-en keresztűl kell mennem hamarosan személykocsival. Ez gáz, hogy parázok ettől?

Figyelt kérdés

Van jogsim csak már régen vezettem kocsit.Akkor is csak vidéken,országúton meg városon belűl.Most meg dél Pestről kell rövidesen átmennem kocsival észak Pestre.

Egy rokonunkat kell átvinnem. Eddig főleg gyalog közlekedtem Bp-en a járdán és láttam, hogy sok sávos úton mint az őrült rohannak a kocsik. Elsősorban attól félek, hogy a belső sávból, ha megyünk kb. 50-el,hogy lehet a kűlső sávba átmenni? Nem is jobbról van a kormány,hanem bal oldalt van.Ráedásul kölcsönautóval kell menni,minden autó más és más.

Ez gáz, hogy ennyire parázok?

2016. nov. 26. 15:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

" Nem teljesen értem, hogy milyen módon sikerült képet alkotnod a vezétési stílusomról, illetve a hátam mögött lévő kilométerek számáról. Talán ismerjük egymást?"

A primitív, értelmetlen hozzászólásaid alapján nyilvánvalóan látszik, hogy gyökér vagy. Innen tudja.

Régen bírtam a honvédségnél hogy lehetett jogosítványt szerezni. Felültettek a platós autóra 6-7 embert, az egyik beszállt vezetni, gurult kis túlzással 5 percig, megállapították, hogy "hisz te tudsz vezetni", aztán helyet cserélt valakivel hátul és máris eggyel több jogosítvánnyal rendelkező volt :D

2016. nov. 27. 01:17
 22/32 anonim ***** válasza:
12%
Rendben, hát gondoljátok, hogy gyökér vagyok. Minden jogotok megvan, hogy ezt feltételezzétek rólam. De ennek mi köze a vezetési stílusomhoz? Attól, hogy szigorúbb szabályozás alá venném a forgalmi vizsgát miért lenne törvényszerű, hogy kevesebbet vezetek és silányabb a vezetési stílusom a tiéteknél? Ez teljesen logikátlan.
2016. nov. 27. 02:22
 23/32 anonim ***** válasza:
82%

Fogalmam sincs milyen a vezetési stílusod, viszont komplett hülye vagy.

Áruld már el, hogy aki szerinted 7 évvel ezelőtt elsőnek megbukott forgalmi vizsgán, az miért rosszabb sofőr mint te? Sőt, aki kétszer megbukott az miért rosszabb mint te? Vagy aki 3-4x 30+ évvel ezelőtt? Miért gondolod azt, hogy lenne a világon bármi értelme örökre eltiltani a vezetéstől valamit, mert egyszer vagy kétszer megbukott? Milyen idióta gondolkodás ez? Nem mindegy neked, hogy hányszor ismétel valaki egy vizsgát? A vizsga egy adott tudásszintet mér le. Ha megvan, akkor megvan, ha nincs akkor nincs. Erre való, hogy szelektáljon. Na de ha az ember később többet készül rá és teljesíti a vizsga követelményeit, akkor mi van? Szerinted miért rosszabb sofőr ettől? Hiszen ugyan azoknak a követelményeknek megfelelt?

2016. nov. 27. 02:35
 24/32 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg ez a legnagyobb sikere eddig az életében, hogy elsőre levizsgázott B kategóriára. Egy igazi legendához van szerencsénk!
2016. nov. 27. 04:00
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
Pontosan azért tudom, hogy idióta vagy, amiket eddig leírtál. Te az a tipikus okoska vagy aki ledudélja még a szerencsétlen kezdő sofőröket oktatóval együtt mert azt hiszi ő a angy szám mert anno levizsgázott elsőre és akkor most ő a Schumacher. Ha egy kicist is ott lennél tudásilag és agyilag, akkor nem lennél ekkora paraszt, hidd el hivatásosok között is megvan a te fajtád, aki totál gyengén vezet de akkora pofája van mint egy ólajtó és mind elfelejti, hogy egyszer ők is voltak kezdők.
2016. nov. 27. 10:15
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem nagyon akarok belefolyni a vitaba, de lattam ne mar olyan jo sofort, aki csak 2-3-adjara ment at a vizsgan, es olyat is, aki elsore, es meg tolatni se tud... Kb olyan ertelmetlen osszehasonlitas, mint a "ferfiak jobb soforok, mint a nok" vita, vagy hogy melyik a jobb, a tejbegriz, vagy a tejberizs...
2016. nov. 27. 12:26
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

GPS van?

Sokat segít, előre is.

A parázás nem gáz, csak ne menjen a vezetés rovására. :)

2016. nov. 27. 17:54
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem túl nagy kerülő, akkor mehetsz az M0-áson is.
2016. nov. 27. 23:42
 29/32 A kérdező kommentje:
Személykocsiknál a sebességváltó kezelése egyszerűnek tűnik, mivel általában H betű alakját kell követni vele. Esetleg az 5.fokozatothoz teljesen jobbra húzzuk és előre nyomjuk. A hátramenet meg a legtöbbnél úgy van, hogy teljesen magunk feléhúzzuk és előrenyojuk. De még 2 azonos autónál is lehetnek különbségek a pedálok holtjátékánál, ülések beállításánál, főleg ezektől parázok, na meg a nagy forgalomtól, meg a jobb oldali sávváltástól.
2016. nov. 28. 22:59
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül csak a nagy forgalom zavaró.

- A technikai dolgokat az első pár kilométeren megszokja az ember.

- A jobbra sávváltásban mi a rosszabb, mint a balra sávváltásban, ezt magyarázd már el.

Belenézel a tükörbe, ha nincs ott senki indexelsz és áthúzódsz jobbra. Csak állítsd be jól a tükrödet.

- A nagy forgalom meg fokozott figyelmet és óvatosságot kíván.

2016. nov. 29. 03:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!