Mennyire leszek jogilag támadható, ha ezt megteszem legközelebb?
Tudom, hogy most hisztis kistininek fogok tűnni, és egyébként a saját szememben is az vagyok, de megelégeltem, hogy miután lelépek a zebrára, ahelyett, hogy megállna a sofőr, rálép a gázra, ezzel pedig megállásra kényszerít engem, feltéve ha nem akarom elüttetni magam. Pénteken is történt egy ilyen eset, és arra gondoltam, legközelebb kidobom a szélvédője elég a jópár kilós táskámat, úgyis mindig csak az egyik vállamon lóg..
Szerintetek egy ilyen reakció leszoktatna egy sofőrt az hasonló cselekedeteitől, vagy semmi értelme?
Hogy lehet szándékosan oszlop megül "kiugrani" a ZEBRÁNÁL GYORSÍTÓ autó elé? Persze hogy szándékosan lépek le, hiszem ÁT AKAROK MENNI AZ ÚT MÁSIK OLDALÁRA.
Egyébként egy 4 kilós iskolatáskától nem "robban be" a szélvédő. Ahhoz túl nagy a felülete a táskának.
Nem vagyok 120 kilós dzsúdóbajnok. Azok amúgy sem tudnak bunyózni.
Nem tudom, mit nyomatjátok ezt a kiszáll a sofőr és agyonver témát. Nem erre voltam kíváncsi a kérdésben ti analfabéták.
JOGILAG lennék támadható? Akinek így odavágják a táskát, az a következő alkalommal is inkább rátapos a gázra a zebránál?
"JOGILAG lennék támadható? "
Az lennel. Attol, hogyha en egy tilosban parkolonak megyek neki, meg fizetnem kell a karat. O is szabalytalan volt, meg en is. Korbeirhatjuk meg vagy 30felekepp, mit akarsz hallani, azt, hogy ugyes vagy kisfiam, ulj le?
Hogy a kérdésre válaszoljak:
Semmi értelme nincs. Sokkal rosszabbul járnál, mert te
bűncselekményt követnél el, ő pedig szabálysértést.
Más a büntetési tétel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!