Mennyire leszek jogilag támadható, ha ezt megteszem legközelebb?
Tudom, hogy most hisztis kistininek fogok tűnni, és egyébként a saját szememben is az vagyok, de megelégeltem, hogy miután lelépek a zebrára, ahelyett, hogy megállna a sofőr, rálép a gázra, ezzel pedig megállásra kényszerít engem, feltéve ha nem akarom elüttetni magam. Pénteken is történt egy ilyen eset, és arra gondoltam, legközelebb kidobom a szélvédője elég a jópár kilós táskámat, úgyis mindig csak az egyik vállamon lóg..
Szerintetek egy ilyen reakció leszoktatna egy sofőrt az hasonló cselekedeteitől, vagy semmi értelme?
Istenem, hisztis kis hülyegyerek. Aki elé meg féktávon belépsz oktató jelleggel menjen át a lábadon?
Egyébként én úgy látom, hogy az utakon az autósok messze túlnyomó többsége simán megáll a zebránál ha gyalogost lát. Az elenyésző maradék idiótán meg nem segít ha megdobálod a kocsiját, mert akkor sem fog megállni, max azért, hogy elverjen mint a rongyot, amit mellesleg meg is érdemelnél az ilyen viselkedésért, függetlenül attól, hogy valóban neked lenne elsőbbséged.
Alex Fly nevű felhasználó válaszát módositanám egy szóval:
Nyugodtan. Ha a gyalogos nekiáll keménykedni, akkor ráhívod a yardot, azok majd elmagyarázzák neki a szándékos közúti veszélyeztetés nevű büncselekmény következményeit...
Tehát 1-1.
Kihallgatásnál azt mondanám, hogy örültem, hogy magamat vissza tudtam "rántani", a táskával pedig nem foglalkoztam. Ennyit a szándékos súlyos testi sértésről és az emberölésről.
Egyébként suli előtt történt az eset, lámpa nélküli gyalogátkelőnél.
Azt pedig ahogy már mondtam is, megnézném, engem melyik sofőr verne meg ;)
Értem, tehát az autós nem veszélyeztet. Nevetségesek vagytok. Szánalmas idióták még az sofőröknek adnak igazat 😂😂😂
A többi válaszolónak meg piece ✌🖐
22-es
Igen, én is úgy látom, MERT ÍGY VAN A KRESZBEN!
Elég ha 100 sofőrből egy nem enged át, és csak minden 100. esetnél nem figyel a gyalogos. 10000 autó pedig elég rövid idő alatt áthalad egy ilyen helyen.
Kapnál egy kis letöltemndőt, h*lyep*csa. Ha berobban a szélvédő, és nem lát semmit a sofőr, akkor bizony balesetet okoztál.
Ha csak a tanúja lennék egy ilyennek, nem résztvevője, akkor sem engednélek el a helyszínről, hanem rendőrt hívnék rád, és megdumálnűm őár emberrel, hogy szándékosan, oszlop takarásából ugrottál ki az autó elé.
Ha már hérman ezt látták, véged van.
Majd a fiatalkorúak börtönében a szobatársak eljátszadoznak veled, nem is sejted, milyen hosszú tud lenni csak pár hónap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!