Ti is észrevettétek már ezt?
Főleg ignissel, de más régi és új típusú mini autókkal járkáló emberkék, mintha nem éreznék a sávot. Hol indokolatlanul bal szélen, majd jobb szélen mennek. Hol itt haladnak huzamosan, hol ott, de mindig nagyon szélen. Éppen így válogatják a sebességet is indokolatlanul. Lakott területen kívül 80-al, majd felmegy egészen 95-ig, aztán mintha rájönne, hogy úristen milyen gyorsan megyek, hirtelen vissza 80-ra.
Sokszor van időm és mögöttük maradok megfigyelni, elképedni, röhögni. De még nem jöttem rá a miértjére...
apropó 10#es: körforgalomban mennyivel lehet menni?
Tudomásom szerint ott is 50!
Nem egyszer volt, hogy 50el végigmentem és beakartak elém jönni. Gondolom azt hitték majd lassítok...
Én is az 50-ről tudok.
Bocs, ha nem fürge a kocsid és nem tudsz behajtani, hacsak közel s távol senki sincs, egyébként meg tudni kell felmérni a helyzetet, a másik sebességét, gyorsulást stb.
Ha ez nem megy, akkor szimatos vagy te is, ami nem gond, csak ne légy mozgó közlekedési akadály. :)
Ez félreérthető volt!
Szóval ez nem konkrétan neked szól, mert ha te 50-nel bemész, akkor nyilván nem ilyen vagy! :)
Kisautót több okból vesznek az emberek, de az egyik jellemző ok, hogy tudják magukról, hogy nagyon rosszul vezetnek, nincs érzékük hozzá. Nagyobb autó széleit még rosszabbul érzékelnék, ezért vesznek kisautót, mert azzal be tudnak állni nagy kocsinak aló helyre.
Szóval, aki ilyen okból vett kisautót, az minden vezetési helyzetben tud elképesztő dolgokat produkálni.
(Középkorú nőrokon eladta a kis Polskit (20 év alatt rakott bele 10 E km-t), és vett egy Corsát. Én hoztam el őket kocsistól a kereskedőtől. Utána mondta, kerüljünk már pár háztömböt úgy, hogy mellette ülök, mert magában nem meri vezetni. Kerültünk 30 km-rel, de még így is majdnem belementünk a mély árokba az utcába kanyarodva, kis híján infarktust kaptam. Azt mondta, nem érzi ezt a nagy kocsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!