Hogy mernek így előzni az autópályán?
Az M3-ason mentem a belsőben, egy kamiont előzve, éppen 140-es tempóval.
Egyszer csak látom,hogy egy motoros van mögöttem a távolban, de gondoltam tud annyit várni,hogy ezt a kamiont kielőzzem, amúgy sem lenne hová mennem.
Egy pillanat múlva eljött mellettem balról, tehát a szalagkorlát és az autóm között.Legalább 170-el mehetett, aztán az előttem lévőket is így előzte ki végig, mindenkit.
Először el sem akartam hinni,hogy ilyen megtörténhet, bár lehet ennek az az oka,hogy még nem sokat láttam, de meg vagyok döbbenve a mai napig.Először azt hittem,hogy káprázik a szemem...
Ez van, szokj hozzá.
nagyon nagy többségük tahó (tisztelet a minimális kivételnek) az enyhítő szabálymódosítások csak olaj a tűzre. Persze ha elütöd te leszel a bűnbak
"Persze ha elütöd te leszel a bűnbak"
Dehogy lesz. Akármilyen szar ország is Magyarisztán, az ily módon balról előző motoros még mindig nem védett állatfaj.
"bízott benne, hogy nem fogsz balra húzódni, mert miért is húzódnál."
Kezdő sofőr nagy ívben előzi a kamiont... Bár ott meg jobbról lett volna hely előznie a motorosnak.
Kérdező: egy tapasztalt motoros bátrabb is a közlekedésben. De tudod: Addig jár a korsó a kútra...
Motorosok hajmeresztő dolgokra képesek városban is.Élvezik a veszélyt,nem mérlegelik az ilyen dolgokat, hogy mi lesz ha... vagy kiadja a helyzet vagy nem,maximum belehal,így vannak vele.
Engem még nem előztek így meg,annyira nincs elterjedve még. De olyat már tapasztaltam hogy kimegy a leállóba aztán vissza és így cikázik.
Hát igen, a motorosok bármi elképzelhető és elképzelhetetlen baromságot képesek elkövetni. Nem nagyon tudok 100 km-t úgy levezetni, hogy ne találkoznék valami ilyesmivel.
Olyan ez velük, mint a cigányokkal: köztük is nyilván sok a normális, de az ember valahogy mindig azokkal fut össze, akikeket legszívesebben a helyszínen főbe lőne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!